Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Bluboo Xtouch topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Gondolkozom ezen a telefonon (is), de elég bizonytalan vagyok...
Teszt ugye (itt) még nincs, az eddigi fórum hozzászólások pedig nem is tudom.
A gyártó oldalán van fórum, blog, ez nekem nagyon pozitív, bár nagy pörgést nem láttam ott, nem igazán látok gyártói, admin válaszokat.Mennyire vagytok megelégedve a készülékkel, mennyire stabil, megbízható? Próbálok nem csak a negatív hozzászólásokból "táplálkozni", hiszen általában nem azok vannak itt, akik mindennel meg vannak elégedve.
Egyébként láttam képeken szép sötétkék hátlappal. Az konkrétan sötét kék változat, vagy csak emiatt a csillivilli hátlap miatt mindössze annak tűnik?

Szóval, megéri, nem éri egy olyannak, aki nem rootolgat? Aki lecserélte, mire, és azzal meg van e elégedve, vagy visszasírja?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest