- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sensor060
aktív tag
válasz
vaguszcsaba #1375 üzenetére
Ennek ellenére én nagyon ajánlom az 1.01-es firmware-t, saját tapasztalatom és a főleg külföldi fórumokon olvasott tapasztalatok szerint jelentős a javulás, BD50-es lemezeket is sokkal jobban kezeli.
BH10LS30 v1.01 -
gg72
veterán
válasz
vaguszcsaba #1372 üzenetére
LG írót sehogy sem tudsz rávenni tesztelésre, nem támogatják ezt a funkciót, csak a Samsung olvasók, vagy Liteon, Sony/Optiarc írók.
[link]jeni: egyszerre.
-
jeni
félisten
válasz
vaguszcsaba #1372 üzenetére
Szia
Az LG nem tud lemezellenőrzést végrehajtani.
Ahhoz egy Samsung SH-B123L vagy a Sony BD-5300S író kell természetesen ha Blu-Ray lemezt szeretnél le ellenőrizni. -
kegyetlen19
csendes tag
válasz
vaguszcsaba #708 üzenetére
A Deamon Tools-nak megmutatod az iso fájlt.
Így a virtuális meghajtódba ott lesz a BD film.
Elindítod a Power DVD 10-et, a MOVIE (bal fent) fület lenyitod,
ott lesz a [G:\] meghajtod ( valószínűleg ez a default nálad)
és a virtuális meghajtódnak is ott kell lennie [valami:\], egyszerűen klikk rá és elindul a film. -
szaszapi
őstag
válasz
vaguszcsaba #710 üzenetére
mindjárt meglesem neked,felrakom de én azt mondom hogy TMT3 vagy TMT5-öt rakj fel helyette.
-
szaszapi
őstag
válasz
vaguszcsaba #708 üzenetére
Powerdvdből melyiket használod?Ha nem Cyberlink PowerDVD 10 Mark II Ultra-t használod akkor azért nem jön össze.
-
winzoli
csendes tag
válasz
vaguszcsaba #540 üzenetére
Köszi szépen a segítséget, kiírtam öt lemezt és mind jó lett.
-
sensor060
aktív tag
válasz
vaguszcsaba #526 üzenetére
Igazán nincsmit, de légyszi, majd ha egyszer van kedved, leírhatnád ide, hogyan, és mivel sikerült kideríteni mindezt, amolyan offtopic megoldásban!
Köszi előre is !
-
sensor060
aktív tag
válasz
vaguszcsaba #523 üzenetére
Talán mégiscsak hardware gond lesz......túlmelegszik valami (cpu, gpu), vagy tényleg ramhiba. Nem tudom van-e overclock, esetleg azt vedd vissza. Az a gond a ramtest-ekkel, hogy 100%-ban nem tudják kiszűrni a ramhibákat, nekem legalábbis volt már ilyen tapasztalatom, meg okosabb (külföldi) oldalakon írkálnak is hasonló dolgokat. Amíg nekem ramgondjaim voltak, addig hasonló hibák is jöttek elő, mint nálad, tehát maga a win működött, de ha olyan programot használtam, ami kicsit "megmelegítette" a gépet, akkor már fagyi volt. Ez linux alatt másképpen van, ott már maga a rendszer is instabil, ha valami nem az igazi a hardware körül (ezt csak úgy leírtam, tapasztalat...)
Én a helyedben mostmár megpróbálkoznék cpu, gpu tesztelő progival, IntelBurnTest, meg FurMark. Ha valami ilyesmi gond van a gépeddel, akkor ettől a két progitól tuti kijön majd a hiba.
-
gg72
veterán
válasz
vaguszcsaba #386 üzenetére
Minden segédprogramot telepítettél, ahogy itt az első hsz.-ben le van írva?
[link] -
sensor060
aktív tag
válasz
vaguszcsaba #383 üzenetére
Igazán nincs mit, örülök neki, hogy összejött........ez ugye neked is tapasztalatszerzés ezerrel, meg nekem, nekünk is, mert méginkább látni, hogy bejönnek a tippek, tapasztalatok.
Több, mint egy éve már, hogy én is hasonlóképpen szenvedtem az mkv-kel, meg a blu-ray írással, és sokáig nem volt semmilyen visszajelzés, hogy az olyan tipikus hibák, mint amilyen a Tiéd is volt, vajon csak nálam van, vagy más is ezzel kínlódik...... -
sensor060
aktív tag
válasz
vaguszcsaba #379 üzenetére
Az a baj, hogy elég tré módon csinálják meg sokan a BD filmeket, aztán gyorsan feltöltik, meg sem nézik mit csináltak. PC lejátsza, többi meg nem érdekes.
De szerintem is teljes film remux, aztán jó lesz az !! -
gg72
veterán
válasz
vaguszcsaba #379 üzenetére
Tömörítsd át az egész lemezt BD Rebuilderrel, úgy mennie kell. Én szinte minden nap használom egész lemezek, vagy csak fő filmek átalakítására, eddig mindent le tudtam játszani. Igaz, én csak gyári BD-ket alakítok át, netről letöltött dolgokkal nem tudom, hogy mit művel...
-
gg72
veterán
válasz
vaguszcsaba #376 üzenetére
Ettől függetlenül lejátszhatók a lemezek? Ha igen, akkor én nem foglakoznék vele, hogy mit ír ki az asztali lejátszó, lehet ez az LG-k sajátossága. Lehet, hogy az összes írott lemezt adat-ként ismeri fel, nem?
-
gg72
veterán
válasz
vaguszcsaba #373 üzenetére
Örülök, hogy most működik.
Csak ez első írás előtt kell a teljes formázás.
-
gg72
veterán
válasz
vaguszcsaba #370 üzenetére
-
gg72
veterán
válasz
vaguszcsaba #368 üzenetére
Mi volt a kiindulási anyag, mit írtál ki? Képfájlt, vagy a mappákat?
Az első írás előtt formáztad a lemezeket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Nintendo 3DS és DS topic
- OLED TV topic
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- SKhynix PC811 2TB NVMe SSD! 7000-6500MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest