- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jube7
tag
válasz
zozopapa68 #5450 üzenetére
Köszönöm, ezeket már végigpróbáltam, most megint, de nincs változás...
Ha valami még eszedbe jutna, azt előre is köszönöm. Én is próbálkozom tovább... -
jube7
tag
válasz
zozopapa68 #5448 üzenetére
Azt hiszem, 3 meghajtó egyidejű (és csak a BD-RE lemezekre vonatkozó) meghibásodása valóban nem valószínű.
A Virtual CloneDrive progit használom évek óta, más virtuális meghajtót nem. Viszont nem tudom, melyik progival kerülhetett fel az SPTD (ezt amúgy javaslatodra uninstalláltam). Kérlek, ha valami ötleted lenne még, akkor írd meg, mert a rendszer újratelepítését lehetőség szerint jó lenne elkerülni - és más ok nem is lenne rá. -
jube7
tag
válasz
zozopapa68 #5446 üzenetére
Köszönöm, hogy foglalkoztál vele, igen, futott az SPTD (D. Tools nincs a gépen), eltávolítottam, aztán visszatelepítettem, egyik esetben sem történt változás. Az UDF csak egy tipp volt részemről, mivel kizárólag az írható BD-lemez (akár nyers, akár megírt) felismerése okoz gondot, minden mást felismer, kezel. Már ami eddig eszembe jutott, azt ellenőriztem, új, gyanús dolgokat nem telepítettem mostanában, amik régóta fenn vannak az ImgBurn mellett, azok: Nero, DVDFab, ezek évek óta, és eddig nem okoztak gondot. Nyilván a rendszerben van a gond, általában rá is szoktam jönni, hogy mi, de ebben a dologban elakadtam...
Talán valamelyik szolgáltatás van leállítva, ami kellene hozzá? Az eszközkezelőben már nincs hibajelzés, eddig eljutottam...
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Western Digital Red Plus 3.5 4TB 5400rpm 256MB SATA (WD40EFPX)
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest