- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Letöltöttem egy sörösdoboz obj-t, csináltam egy igaziról méretezett képet hozzá. Hogy kéne rendesen rátenni, és hogy lehet forgati rajta, hogy merre álljon?
-
gyulank
addikt
Nem tudok elég nagy frame ranget beállítani.
-
gyulank
addikt
Azt hogy lehet megcsinálni, hogy van egy háttérkép ami egy szoba, elé tennék másik képet, és közé egy lámpát, ami bevilágítja a szobát, szóval ha elsötétítem a szobát, akkor a lámpa sárgás fénye világítaná meg a falakat, és a parkettát, esetleg az egészet ködbe tenném, és hogy kell a kamerát ráállítani?
-
gyulank
addikt
Hogy lehet a kimenet méretét úgy váltani, hogy az a rész legyen benne amit akarok? Pozíció állítás nincs, csak méret.
-
-
gyulank
addikt
Miért nem passzol a hang? Ha a prodzsektben megnéztem mindent, hogy hol van, kiírja időben is, csinálok egy olyan hosszú hangot, berakom, és rövidebb.
-
gyulank
addikt
válasz
RubbishBin #288 üzenetére
Én se, de attól függ. Ha neked kell kockánként körberajzolni, akkor az élesebbet könnyebb, a 30 meg kevesebb. Ha magától követi, akkor is jobb a nagyobb felbontás, gondolom könnyebb kijelölnie. Aztán a követés az úgyis csak egy adathalmaz, ami képkockaszámtól függetlenül mozog, de viszont, ha a videón látszódnia is kell valaminek, nem csak azért van, hogy lekövesse valami, akkor a nagyobb képsebesség jobb. Gondolom én.
-
gyulank
addikt
Én nem átállni akarok, a régit sem tudom használni. Már évek óta új van. Magyar összefoglalót akarok, az alapokkal kezdve, amivel mondjuk tudok méretarányosan építeni mondjuk szögvasból lugas tartót, vagy valamit. Tudom illeszteni a dolgokat, változtatni a kamerát, esetleg mozgatni videóban valami körül. Aki tudja annak ezek semmik. De biztosabb lenne az infószerzés, egy összefoglalóból, mint több napos nem magyar videóból, amiben vagy megmondják egyszer amire kíváncsi vagyok, ami épp kéne, vagy nem, meg vagy megértem, vagy nem.
-
gyulank
addikt
Van, vagy lesz magyar ismeretterjesztő a Blenderről? Már nem mondom úgy, hogy az új Blenderről, mert már az új se annyira új. De a régit meg nem tudom ki és miért használná, szóval az ahhoz tartozó ismeretekkel nem lehet használni az újat, mert nagyon sok dolog máshogy van.
-
gyulank
addikt
Vettem egy RX580-as videókártyát, de a Blender azt írja a Blender Preferences>General-ban a Cycles Compute Devices menüben, hogy No compatible GPUs found. Pedig OpenCL-es kártya. Miért van ez?
-
gyulank
addikt
Reális domborzati térkép modellt le lehet szedni valami térképből valahogy? Mondjuk az É-i középhegységről?
-
gyulank
addikt
válasz
DrojDtroll #270 üzenetére
-
gyulank
addikt
A rendszerhasználatát ismeri valaki? Az új Blenderről azt írják minimum OpenGL 3.3, a Blenderkuckón egy tíz éve lefordított szövegben azt írják, hogy a renderelés csak a processzortól függ, a videókártyát nem tudja kihasználni az akkori jelenlegi. Azóta ez változott?
-
gyulank
addikt
Sziasztok! Szeretnék tervezni egy tartót méretarányosan, legalább téglatesteket szeretnék csinálni, meg lemezeket hajtogatni! De nem tudom, hogy adjam meg a dobozméreteket mm-ben. Ha ez meg lenne, akkor már csak a lemez csinálás, és egyes részeinek hajtogatása konkrét szögben lenne a kérdésem, szerintem több nem kell hozzá, esetleg még, hogy valamiket csoportosítsak, hogy egyszerre mozogjanak.
-
gyulank
addikt
válasz
DrojDtroll #236 üzenetére
Megcsináltam ezt a kockásat is egy kockával, de bár addig tart, semmi köze a zenéhez. Össze-vissza mozog.
-
gyulank
addikt
válasz
DrojDtroll #236 üzenetére
Lehet figyelmetlen voltam, és elcsavartam. Ma kezdtem foglalkozni a programmal.
Először Dickey Spec #1 Orig.blend-el próbáltam, az csinálta inkább ezt.
A GxAV.py-al, és AV-Sync-el, ha betallózom 2-3 helyre(videó szerkesztő+bal&/jobb csatorna), úgy néz ki működik.
De láttam olyan videót amin enélkül is csináltak kockából, de én hangszórót tettem be, de tovább nem jutottam, mert próbáltam neki valami színt adni, de nem volt sehol az a színes karika ikon. Meg a billentyű parancsok... Nem tudom duplázni az ablakot, hogy több dolgot állítsak egyszerre, -
gyulank
addikt
Erre a magyar billentyűs yz cserére tud valaki megoldást?
-
gyulank
addikt
Audio visualizernél mindig rövidebb, és/vagy gyorsabb az animáció, mint a hang, pedig ugyanannyit állítok be, mint amennyit a hangnak ír. Mittudom én, kb. 5perc hangból 1perc animáció. Ezt hogy lehet egyeztetni? Az alapján csinálja, alapból szinkronba kéne lennie nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Külföldi SIM-ek itthon
- Gaming notebook topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest