Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeee
tag
Én pont erre az "aszfaltos" megoldásra gondoltam, de nincs ezen az oldalon ismerősöm, aki meghívhatott volna. Nem sejtettem, hogy pont a DS fogja a problémát megoldani helyettünk. Én örülök neki, soha rosszabbat. Bár van egy másik, nagyon jó oldal, ahonnan szintén töltögetek (nC*r*), de jobb több lábon állni.
-
Core2duo6600
veterán
ezek után akkor a tracker rendes nevét fogom kiírni, így legalább mindenki tudja hogy miről szól az adott hozzászollás
(#2938) VladimirR
Ha ajánlod akkor miért nem írod le normálisan, hogy mindenki megnézhesse hiszen ha reklám a cél, akkor így nem tudja az aki nem ismeri, vagy nem hallott még róla -
VladimirR
nagyúr
ertem en, miert irtad, nem arrol van szo
csak emiatt mar volt vitam moderatorral is, mert az oldal cimenek emlitese legfeljebb olyan oldalak eseteben lehet kerulendo, ahol ezt az adott oldal szabalyzata kimondottan tiltja (van ilyen magyar oldal), de sok helyen errol szo nincs, s megint sok helyen kimondottan orulnek a reklamnakpeldaul tudom mindenkinek figyelmebe ajanlani a z*k*pcs*l*t tracker-t, ami meg ugyan beta fazisban van, de ha beindul, 75-80 ezres felhasznalolimitet igernek
a trackeren egyebkent csak filmek lesznek megtalalhatoak, ezert igen jol tudtak kategorizalni (mind mufaj, mind formatum szerint)
raadasul, mivel meg csak induloban van a tracker, egyfelol lehet barkinek regelni, masfelol igen jol lehet aranyt novelni (usercsalogatonak freeleech es/vagy 2x upload elszamolas van sok torrentnel)
emellett fontos meg, hogy nem magyar tracker-rol van szo, igy (felteve, hogy a szinkron hianya nem izgat valakit) sokkal kevesebb 16k-s upload-ba fog belefutni, mint az itthoniakon -
VladimirR
nagyúr
egyfelol, mar akkor is mondtam ng-nek, hogy ez hulyeseg, masfelol, mint magad is irtad, ez nem a ph-s alapelvekbe utkozik
ha valaki annyira "fel" nem fogja kiirni kodolva sem
azt meg te sem gondolhatod komolyan, hogy ha erre jarna egy-egy magyar tracker adminja, nem esne le nekik, hogy a "bananzabalo", a mag (korabban vegtelen), az aszfalt, a kacsas es egyeb enevezesek eppen a o tracker-jukre vonatkozik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Nők, nőügyek (18+)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest