Új hozzászólás Aktív témák

• tothzoltan

tag

válasz tothzoltan #1 üzenetére

...
    nem is számít már. :N
    egy antivírus szoftvernek nem az a dolga hogy ész nélkül ablakokat dobáljon fel és a orba-szájba irányítson az internet explorerre, meg kitalálja hogy nekem mi a jó. kapott egy esélyt de nagyon morcos uninstall lett belőle.
    ez azért nagyon szomorú mert a BitDefendert 2010 egyik legjobb és tesztgyőztes antivírus és interent security szoftvereként avanzsálják a neten majdnem minden második tesztben. hááát... ha valaki minőségi biztonságot szeretne akkor lehet a kipróbálni az F-Secure-t! :K

• tothzoltan

tag

Hosszú évek után váltottam F-Secure-ról Bitdefenderre, azonban néhány dolog meglehetősen aggaszt. Az első és a legfontosabb hogy a szotver azt hiszi okosabb nálam és el tudja dönteni mi a jó nekem. ehhez kapcsolódik a kérdés; aki használ Bitdefendert árulja el nekem legyen szíves hogy hogyan tudom beállítani hogy a programok első nethez csatlakozásánál azonnal el lehessen dönteni hogy engedem-e a hálóra vagy sem.
    mert tudtommal jelenleg két opció létezik: vagy egyenként még csatlakozás előtt végigszemezgetem a szoftverket egyenként beállítva jogosultságot, vagy később állítom be amikor már egyszer néhány másodpercre csatlakozott. egyiknek sincs túl sok értelme.

az F-Secure ebben az esetben mindig feldobott egy ablakot még csatlakozás előtt, amiben volt "allow" vagy "deny", és ez alapján készített szabályt.
    a defender ezzel ellentében ezt nem teszi meg nekem. :(

a második kérdés szintén hasonló; önkényesen törli a kártékonynak ítélt fájlokat, nem kérdezve meg hogy valóban akarom-e törölni, vagy nem és hagyom ahogy van, esetleg karanténba helyezem.

röviden és tömören full kontrollt szeretnék.
    lehetséges ez Bitdefenderrel vagy térjek vissza az F-Secure-hoz?

Új hozzászólás Aktív témák