- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Google Pixel topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Sixkiller6 #7241 üzenetére
A hozzáállásod lett minősítve, nem a személyed, hatalmas különbség! Ezekszerint NEM használtál 2FA-t. Ekkora összegnél ez valóban HATALMAS könnyelműség. Sajnos nem tudok mást mondani én sem.
Részemről sajnálom, és együttérzek, de sajnos valószínűleg könnyen megelőzhető lett volna a dolog. -
ignorant
senior tag
válasz
Sixkiller6 #7230 üzenetére
még ha akkor is ha nyilván nem tettem meg mindent az accountom biztonságáért
Volt 2FA vagy sem? volt malware/virus? (log-ot konnyu postolni proofkent)
25ev IT plusz penzugyi teruleten tenykedes utan nevetseges a hozzaallasod. Vitatkozni nem fogok itt, itthon amugy is trendi a feleloseg haritgatas.
-
ignorant
senior tag
válasz
Sixkiller6 #7223 üzenetére
még ha akkor is ha nyilván nem tettem meg mindent az accountom biztonságáért
Ezzel a hozzaallassal van a legnagyobb baj, ennek a rendszernek a lenyege hogy nem kell rautalva lenned semmilyen szervezetre, azaz neked kell megtenned az evidens ov intezzkedeseket.
Ha 3rd partyhoz kell utalni btc-t akkor szerintem alap hogy mashol nem hasznalt emailt, (bonyolult) jelszot, hasznalsz, csak tiszta geprol ered el, es 2FA-t aktivalod.
Milyen OS-t hasznalsz?
Egy ilyen tamadas 99.9 valamilyen rosszindulatu szoftverre vezetheto vissza, ami felhasznaloi hiba miatt telepul a gepre.
Windows usereknek ajanlom ezt a szoftvert, 25$-nyi BTC-ert adjak a pro verziot ami rezidens is, antivirus melle ajanlott, nem kivaltva azt.
-
ooooobi
senior tag
válasz
Ugyan az a bitstamp meg az email jelszavad is? Nem emlékszem, hogy bármit is álitottam volna pluszban biztonságra szoval alapon van minden, de nekem minden btc kiutalásnál meg kell erösitenem emailben kapott linkel is a cimet. (pénz mondjuk nem kértem még ki csak coint)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Ez az ára a szabadságnak és a függetlenségnek. Nincs pénzügyi felügyelete a virtuális pénznek, épp ez volt a lényege. Minél nagyobb a "biztonsági körítés", annál többe kerül a használójának.
-
Imafett
aktív tag
válasz
Sixkiller6 #7218 üzenetére
ezért nem szabad online tárolni :S .... egy
üttérzünk
Chal
-
hanki
csendes tag
válasz
Nagyon szomorúak ezek a dolgok.Sokat olvasgatok bitcointalkon is, ahol ilyen 10-20btc-kre rántják le az embereket (fake minergépcégek, kamu hirdetések, vírusok stb..) és nem kis pénzekről van szó... úgyérzem hogy ez a "visszafordíthatatlanság" nagyon sok csalót vonzott a coinok köré, amit persze kitudunk kerülni kitalálhatatlan jelszavakkal, escrow-al, vírusirtókkal, odafigyeléssel, de azért biztos vagyok benne hogy elég rossz érzés lehet ennyi pénzt elbukni.
-
brd
nagyúr
válasz
Kitalálták a jelszavad, vagy hogy? Nem használsz Two-factor authenticationt? Amúgy részvétem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- alza vélemények - tapasztalatok
- Bestbuy játékok
- Suzuki topik
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest