Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
butch3r
senior tag
Szia
regisztráció alatt verifikációt értesz gondolom binance-n. viszont én úgy látom, hogy már mindenképpen meg kell ezt tenned.
[link] https://www.binance.com/en/support/announcement/96f8819ce9bd429a8e733f87e92a2207amúgy ezek napi limitek, legközelebb másnap tudsz hozzá venni még (de mint fenti linken láthatod ez már nem releváns, regisztráció után meg nem 0.5 btc lesz a limit)
nem nagyon fogsz találni olyan tőzsdét már ahol nem kell verifikálnod. (AML és KYC szabályok miatt)
0.5 btc kb 10 millió huf, én nem tartanám tőzsdén. ugyan nem tartom valószínűnek hogy binance vagy bármleiyk nagyobbat meghackkelik és ellopják de ha úgysem kereskedsz vele akkor felesleges ott parkoltatni és kockázatnak kitenni (a kis kockázat is több mint a 0)
a kurzusról nem tudok nyilatkozni
én még bitstampet szoktam még ajánlani. de ha nagyobb összeget veszel akkor félnap -nap nem számít és jobban jársz sepa utalással mint kártyás vásárlással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Gumi és felni topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- EAFC 26
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Mini-ITX
- Óra topik
- iPhone topik
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest