Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 
			  Mobilarena I. Általános tudnivalók  
 1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
 2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
 3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
- 

B-L-A-C-K titán Ebbe semmi tudás nincs, itt csak bátorság van, mersz e a kockáztatni vagy nem. Utólag persze régen lett volna nagy buli bele vágni, de 100-nál se mertem, 1000-nél se, mikor már meg láttam 15 ezerig felment, ott már meg nekem nem lett volna nagy buli, mert innen már gondoltam nem sokszorozódik gyorsan. Viszont ha most esetleg vissza esne 1000-ig lehet rámennék. 
- 

#56573440 törölt tag A tudás és a hit mint két fogalom egymással ellentétes itt is. Jól példázza a "és hamarosan bármelyik webshopban fizetni lehet majd vele pillanatok alatt; ez érték" Mi az a hamarosan, és mire alapozod ezt konkrétan? Valami link vagy valami? A hit? Mert jelenleg én konkrétan se a pillanatok alattra nem látok mozgást, se a bármelyikre... 
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Óra topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Androidos tablet topic
- OTP Bank topic
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest