Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
schawo
üzenetére
Ez egy fórum, ahol emberek beszélgetnek, ötletelnek. Az, ha valaki leírja, hogy szerinte mit kéne csinálni, nem lesz pénzügyi tanácsadás, pláne, hogy a véleményéért itt senki nem fizetett.
Szép világ is lenne, ha nem írhatnám le, hogy szerintem mi lesz a bitcoin sorsa. Ez az ő véleménye, ha így érzi, akkor legyen. Én is bitcoinban tartom a pénzem egy igen szép részét, sőt annak a jó részét altcoinokban. De én már többször leírtam évekkel ezelőtt is ebben a fórumban, hogy ezt én nyugdíj kiegészítésnek szánom. Ha bejön (eddig bejött, most 8-9x-esnél tartok) , boldog nyugdíjas leszek, ha nem, akkor így jártam.(#10427) schawo
Elolvastam. Aki komolyan vesz ilyesmit, az meg is érdemli. De valóban igazad van, hogy így nem kéne fogalmazni vagy csak ideírni olyasmit, amit másolt valahonnan, mint valami tényt.
#10420-as viszont lehet a véleménye simán, nincs azzal baj... Ja és vegyen mindenki bitcoint, mert hamarosan...
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- NZXT Kraken Z53 RGB(fehér)+NZXT H5 Elite ATX(fehér) garancia 2026.01.31-ig
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 (Sony E)
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szép világ is lenne, ha nem írhatnám le, hogy szerintem mi lesz a bitcoin sorsa. Ez az ő véleménye, ha így érzi, akkor legyen. Én is bitcoinban tartom a pénzem egy igen szép részét, sőt annak a jó részét altcoinokban. De én már többször leírtam évekkel ezelőtt is ebben a fórumban, hogy ezt én nyugdíj kiegészítésnek szánom. Ha bejön (eddig bejött, most 8-9x-esnél tartok) , boldog nyugdíjas leszek, ha nem, akkor így jártam.