- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
válasz
-Skylake-
üzenetére
nem csak binance, bármi ami veriff.me, kínszenvedés. 15 év alatt a vacak 200 dpi-s szkennelt, kitakart dokumentumokat mindegyik payment processor elfogadta, úgy emlékszem nekem PayPal.hoz nem is kellett, ezeknél meg 600 dpi-t is többször visszadobta. csak fél órámba telt mire fel sikerült tölteni egy egy helyre. Az iPad-en meg nekem nem fut semelyik ilyen bitcoin vacak, mert régi. A teló sem támogatja egyiket se. Csak emiatt meg nem fogok venni, mert akkor semmivel nem járok anyagilag jobban. Mindezeken kívül én jól elvagyok így, eddig minden értelmes helyre be tudtam regisztrálni, csak ezek a vackok nem mennek. Azt sem értem amúgy néha minek ajánlja fel a PC-s hitelesítést, ha sokszor fix fókuszú a kamera, mint nekem mindhárom laptopon. Azért ilyen bitcoinos oldalakat gondolom nem szénbányászok raknak össze, mégis józan paraszti ésszel azért belegondolhattak volna, hogy bizonyos webkamerával az életben nem fogja be a fókusz azt a kis kártyát. Na mindegy. Túl vagyok rajta, de mondom, én nem csodálkozom hogy ez a techmániások szintjén túl nem terjed. Reggelés kínszenvedés, az oldalakon sokszor azt se találom hol van a wallet nyitás vagy a pénztárcakód. Borzalom. Az összes payment processzor közül ezek a legátláthatatlanabbak. Egy nagy káosz az egész. Régen azért sokkal egyszerűbb volt, a blockchain.org-on de már azt se tudom használni a lüke veriff miatt. De azt már nem szenvedem végig mégegyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Assetto Corsa EVO
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Thrustmaster ts-xw bázis
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest