Hirdetés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- One mobilszolgáltatások
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Az itt látható II. pontot is átolvastam már korábban is és most is.
De egy olyan kérdésem lenne, hogy mi lesz, ha elfogy az összes kiosztható BTC?
A hype-ot látom körülötte. Többség ész nélkül veszi és nem törődik a kockázati részével - kicsit a CHF hitelek idejét intézi nekem. Értem, hogy decentralizált. De gondoltak arra, hogy mi lesz ezután? Persze a GYIK szerint bíznak a kereslet/kínálatban, de a 2140-re projektált 11-12 milliárd emberből mennyi fog BTC-vel rendelkezni? Persze ott az ETH is, de ugyanaz a baj. A Föld lakosságának nagy része nem fog rendelkezni kriptovalutával, csak a megszokott bankókkal.Mi lesz, ha nem lesz értelme a drága, speciális céleszközöket fenntartani?
Ez a helyzet addig tartható, amíg a közösség hozzájárul a P2P hálózat fenntartásához, ha jól értem. Hisz nincsenek állam illetve nagycégek, akik jótékonysági alapon fenntartsák ezt. Vagy, ha mégis beszáll valaki, valahogy akkor feltételezem legalább 0-ra ki akarja hozni az üzemeltetést. De azon a szinten nem ennyire jótékonyak az emberek, vállalatok. Profitot fognak akarni.Szimpatikus a kriptovaluta, mert lassan, de átalakíthatja a jelenlegi monetáris rendszert. De a bányászat által biztosított "jutalom" csak arra jó, hogy életben tartsa a rendszert, ha jól értem. De ennek a következménye a jelenlegi, nagyon szétnyílt olló fenntartása. Hisz ki tud váltóhoz jutni? Aki vagy vesz a piacon vagy bányászás révén, ami nem túl olcsó szintúgy. Azt már nem említve, hogy a tőzsde letükrözése atekintetben, hogy ha veszek 10 bányászgépet, akkor hátradőlök és a várok. Szóval igazi munka nélkül - max. rezsi fizetése - termelünk.
Nem foglalkoztam napokat a témával, de próbálok informálódni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Google Chromecast topic
- Sorozatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Formula-1
- Lightyear - befektetési app
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb 3 hetes, újszerű
- Eladó használt Macbook Pro M1 / 16GB / 256GB SSD 2020-as
- High-End Ryzen 9 7900 Workstation / Gamer Base 64GB DDR5, 2TB Gen4 SSD, 850W
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest