- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Galaxy Watch8: egy klassz és egy klasszikus
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
NeoExDeath #127 üzenetére
Én is ezt gondoltam, hogy ha már kiadok ennyi pénzt egy VGA-ért, akkor inkább egy leendő ASIC-ba fektetem. Ha viszont már megrendeltem volna korábban, mint mondjuk deadwing, akkor a kártya árának a java részét visszatermelte volna. Így később lennék csak pluszban, de ezzel a VGA-kérdést is letudtam volna egy időre a PC-ben.
Eddig pontosan 7.54334337 BTC-t adtam el ezen az oldalon, amit nekem is úgy javasoltak. Megbízhatók és korrektek, nem a másik átvágására játszanak még a kereskedők sem. Vásárolni nem vásároltam még bitcoint.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest