- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Magisk
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahhoz, hogy használhatóan ellássa a tranzakciós funkciós feladatát, legalább 60 és 600k közé kell kerülnie. Természetesen ha tőle szempontból rendesen használható lesz tranzakciós szolgáltatásokra, akkor tovább fog emelkedni az árfolyam, mert szükség lesz rá. Én már most is szoktam fizetésre használni a bitcoint, ahol lehetséges, ahogy nálunk is lehet bitcoinnal fizetni, van céges bitcoin nyilvántartásunk, és egyere gyakrabban szokták is használni.
Két éve, 300 dollár körül 5 év múlvára jósoltam a 10.000 dollárt. Év elején 1000 dollár körül 3-5 éven belül vártam a 60-600k közötti árfolyamot. Sosem voltam elég optimista. Most 1-2 évre korrigálom a 60-600k várakozásomat. De a btc mindig rám tud cáfolni.
A negatív oldalon nálam az a várakozás, hogy előfordulhat, hogy valamikor jön a komoly korrekció. Akkor akár 2000 dollár is lehet az alsó határ. Ha ez megtörténik, akkor az pár évet elhalaszthatja a 60-600k sávot. Persze, mivel nem vagyok orákulum, tévedhetek, akárcsak mások.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Óra topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest