- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
Amennyire én tudom, a BL-tól vissza lehet igényelni a befizetett összeget, ha meguntátok a várakozást, a PayPal bevonása nélkül is. Ezt megkérdeztem tőlük levélben, gyorsan jött korrekt válasz minden kérdésemre, még néhány magyar szót is írtak

Én még nem rendeltem semmit, de erősen gondolkozok egy 60 Mh-s SC dobozban. Szerintetek meg merjem rendelni, vagy várjak hónap végéig hogy egyáltalán elkezdenek-e szállítani, és hogy hogy változik a difficulty?
Az Avalon esetében is tök érdekes hogy az az ismert gyerek már megkapta, de más még nem nagyon ezekszerint, meg a difficulty se nagyon változott.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Hegesztés topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro max 1TB(!) ÚJ 3 év Apple jótállás Apple.hu vásárlás!
- HP 250 G7,15.6",HD,i3-7020U 4GB DDR4,250 SSD,DVD,WIN11
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- Apple Watch Ultra3 2028.09.19.-ig garanciás
- S22 Ultra 512/12
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest