Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
vismaior04
üzenetére
Ja, arról a Coinlab drámáról én is olvastam.
Valakinek talán hasznos, hogy leírtad komolyabb hangvételben és pontosabban, bővebben, de szerintem a lényegen nem változtat, mert mint te is írtad, mire tényleg aktuális lehet majd a kérdés (lezárul a nyomozás, a CL per, a bürökratikus hercehurca, stb), addigra úgyis sok minden változni fog (főleg a BTC árfolyam). Szóval ez szerintem most csak vicces érdekesség, nem kell komolyan venni (de talán még mindig érdekesebb, mint pl. az a olyasmi, hogy "most épp többe kerül egy BTC, mint egy uncia arany", aminek úgy nyilván semmi értelme, csak van aki szereti elmondani...).
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux felhasználók OFF topikja
- EA Sports WRC '23
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- RugKing 4 Pro
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs