Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddgi
aktív tag
Hát gyermekek! Én kellek nektek ide fele! Megmonom én, hogy mik azok a lantanoidák, /hogy sugározzák be a BIO SHIELD házatáját...!/ Ez egy aszteroida-meteorit csoport, ami része volt valamikor annak a bolygónak, ami helyén most csak aszteroidák keingenek, ha jól tudom a Jupiter, és a Saturnus között. Hehe... szóval onnan szedik az alapanyagot. Mingyá' gondoltam. Tizen valahány évenként a Föld pálya közelébe karülve észlelhetők is, és a hulló csillagok száma ilyenkor magasabb augusztusban. Ja a többi...1980 ban még rendesen el se terjedtek a pc-k, nem véletlenül adta az Intel az első / belülről/ 16 bite pricijának ai Intel 8086 nevet, ezek voltak az első XT-k. / alaplap felé 8 biten kommunikált, mert az alaplapgyártókra még várni kellett ...amikor az is 16 bites lett, ő volt a 286-os proci./ Szóval az el se terjedt PC-k előtt nem ülhettek még olyan sokan olyan sokat, hogy túl nagy vizsgálatokat végezhetett vón valaki. Ezek az idézetek gátlástalan hazugságok. Ha akarod én is írok ilyet, 1998-ban DR. Stromfeld és az általa vezetett tudományos team, melynek tagja volt a később Nobel díjra Jelölt Dr. Kychara Syn Japán rendes Akadémiai tag, kimutatta, hogy káros, az egészségre, ha számítógép előtt órákat töltők nem utalnak át a 1555-667-9987as számlaszámomrara némi lóvét, de az átutalás mit sem ér, ha nem nagyobb a természetes számsor ötödik prímszámának 4000x-szeresénél, angol fontban természetesen. Mindezeket a kutatási eredményeket megerősítte Az Angol Királyi Csacsi Csillagász tudományos folyóirat múlt évi decemberi száma. Most jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Far Cry: New Dawn
- Battlefield 6
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 32GQ950-B 4K 160 Hz - Használt Monitor (2024)
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- ASUS Eye Care VA249HG 23,8 IPS LED Monitor eladó! Több darab!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Hát gyermekek! Én kellek nektek ide fele! Megmonom én, hogy mik azok a lantanoidák, /hogy sugározzák be a BIO SHIELD házatáját...!/ Ez egy aszteroida-meteorit csoport, ami része volt valamikor annak a bolygónak, ami helyén most csak aszteroidák keingenek, ha jól tudom a Jupiter, és a Saturnus között. Hehe... szóval onnan szedik az alapanyagot. Mingyá' gondoltam. Tizen valahány évenként a Föld pálya közelébe karülve észlelhetők is, és a hulló csillagok száma ilyenkor magasabb augusztusban. Ja a többi...1980 ban még rendesen el se terjedtek a pc-k, nem véletlenül adta az Intel az első / belülről/ 16 bite pricijának ai Intel 8086 nevet, ezek voltak az első XT-k. / alaplap felé 8 biten kommunikált, mert az alaplapgyártókra még várni kellett ...amikor az is 16 bites lett, ő volt a 286-os proci./ Szóval az el se terjedt PC-k előtt nem ülhettek még olyan sokan olyan sokat, hogy túl nagy vizsgálatokat végezhetett vón valaki. Ezek az idézetek gátlástalan hazugságok. Ha akarod én is írok ilyet, 1998-ban DR. Stromfeld és az általa vezetett tudományos team, melynek tagja volt a később Nobel díjra Jelölt Dr. Kychara Syn Japán rendes Akadémiai tag, kimutatta, hogy káros, az egészségre, ha számítógép előtt órákat töltők nem utalnak át a 1555-667-9987as számlaszámomrara némi lóvét, de az átutalás mit sem ér, ha nem nagyobb a természetes számsor ötödik prímszámának 4000x-szeresénél, angol fontban természetesen. Mindezeket a kutatási eredményeket megerősítte Az Angol Királyi Csacsi Csillagász tudományos folyóirat múlt évi decemberi száma. Most jó?