Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddgi
aktív tag
Hát gyermekek! Én kellek nektek ide fele! Megmonom én, hogy mik azok a lantanoidák, /hogy sugározzák be a BIO SHIELD házatáját...!/ Ez egy aszteroida-meteorit csoport, ami része volt valamikor annak a bolygónak, ami helyén most csak aszteroidák keingenek, ha jól tudom a Jupiter, és a Saturnus között. Hehe... szóval onnan szedik az alapanyagot. Mingyá' gondoltam. Tizen valahány évenként a Föld pálya közelébe karülve észlelhetők is, és a hulló csillagok száma ilyenkor magasabb augusztusban. Ja a többi...1980 ban még rendesen el se terjedtek a pc-k, nem véletlenül adta az Intel az első / belülről/ 16 bite pricijának ai Intel 8086 nevet, ezek voltak az első XT-k. / alaplap felé 8 biten kommunikált, mert az alaplapgyártókra még várni kellett ...amikor az is 16 bites lett, ő volt a 286-os proci./ Szóval az el se terjedt PC-k előtt nem ülhettek még olyan sokan olyan sokat, hogy túl nagy vizsgálatokat végezhetett vón valaki. Ezek az idézetek gátlástalan hazugságok. Ha akarod én is írok ilyet, 1998-ban DR. Stromfeld és az általa vezetett tudományos team, melynek tagja volt a később Nobel díjra Jelölt Dr. Kychara Syn Japán rendes Akadémiai tag, kimutatta, hogy káros, az egészségre, ha számítógép előtt órákat töltők nem utalnak át a 1555-667-9987as számlaszámomrara némi lóvét, de az átutalás mit sem ér, ha nem nagyobb a természetes számsor ötödik prímszámának 4000x-szeresénél, angol fontban természetesen. Mindezeket a kutatási eredményeket megerősítte Az Angol Királyi Csacsi Csillagász tudományos folyóirat múlt évi decemberi száma. Most jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- NBA és kosárlabda topic
- Xbox Series X|S
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- SAMSUNG LS32DG800SU ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR !! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 240HZ DUAL QHD OLED GAMER ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652VAUXEN) WQHD 100HZ GAMER PRÉMIUM MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Hát gyermekek! Én kellek nektek ide fele! Megmonom én, hogy mik azok a lantanoidák, /hogy sugározzák be a BIO SHIELD házatáját...!/ Ez egy aszteroida-meteorit csoport, ami része volt valamikor annak a bolygónak, ami helyén most csak aszteroidák keingenek, ha jól tudom a Jupiter, és a Saturnus között. Hehe... szóval onnan szedik az alapanyagot. Mingyá' gondoltam. Tizen valahány évenként a Föld pálya közelébe karülve észlelhetők is, és a hulló csillagok száma ilyenkor magasabb augusztusban. Ja a többi...1980 ban még rendesen el se terjedtek a pc-k, nem véletlenül adta az Intel az első / belülről/ 16 bite pricijának ai Intel 8086 nevet, ezek voltak az első XT-k. / alaplap felé 8 biten kommunikált, mert az alaplapgyártókra még várni kellett ...amikor az is 16 bites lett, ő volt a 286-os proci./ Szóval az el se terjedt PC-k előtt nem ülhettek még olyan sokan olyan sokat, hogy túl nagy vizsgálatokat végezhetett vón valaki. Ezek az idézetek gátlástalan hazugságok. Ha akarod én is írok ilyet, 1998-ban DR. Stromfeld és az általa vezetett tudományos team, melynek tagja volt a később Nobel díjra Jelölt Dr. Kychara Syn Japán rendes Akadémiai tag, kimutatta, hogy káros, az egészségre, ha számítógép előtt órákat töltők nem utalnak át a 1555-667-9987as számlaszámomrara némi lóvét, de az átutalás mit sem ér, ha nem nagyobb a természetes számsor ötödik prímszámának 4000x-szeresénél, angol fontban természetesen. Mindezeket a kutatási eredményeket megerősítte Az Angol Királyi Csacsi Csillagász tudományos folyóirat múlt évi decemberi száma. Most jó?