- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
Aktív témák
-
elecTro99
csendes tag
Kabd be!! :D:D:D Remélem ezt helyesen írtam! :D:D:D
-
Trak
addikt
A topikcím helyesen: közben
:) -
elecTro99
csendes tag
Nos, MUSZÁLY!! Különben nem tanulom meg soha! :D
-
moonman
titán
és mégegyszer nem bántásból mondtam, de LÉGYSZI ne álljatok úgy neki ilyen kritikus műveleteknek, hogy ilyen kérdések merülnek fel. bocs mégeccer.
-
elecTro99
csendes tag
igyvan :)) azér volt aki segitett is :) igy utolag is
-
moonman
titán
jólvan :)
-
moonman
titán
ezt [L]http://www.ecsusa.com/downloads/bios/k7s5apro_030811.exe[/L] letöltöd, kicsomagolod.
ezt [L]http://www.ecsusa.com/downloads/bios/aminf335.exe[/L] letöltöd és a kicsomagolt .rom fájl mellé teszed.
leformázol egy floppyt bootosra és rámásolod mindkét fájlt.
bebootolsz a floppyról és kiadod az aminf335.exe xxx.rom parancsot (xxx a fájl neve)
ennyi.
[Szerkesztve] -
elecTro99
csendes tag
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD megoldottam a problémát nemirtam hozzá a kiterjesztést a fájlhoz azér nemtalálta meg .. köszi a segitséget srácok
-
elecTro99
csendes tag
debaze annyira hülye énse vagyok a gépekhez nemmondom csináltam bios frissitést már award biossal de ezt a szart mégnemláttam
-
moonman
titán
miért áll neki biost frissíteni, akinek halvány gőze sincs róla, mi az az image? :O
-
moonman
titán
megdöglött a floppy :D
-
elecTro99
csendes tag
Chipset type - SIS SIS/SB
Flash part - Winbond 49F002U_V3
Error 2 - File does not exist
ezt irja ki és átvált pirosra a betüszin :) -
elecTro99
csendes tag
Sziasztok!
Lenne 1 problemem. van egy AMD ECS K7S5A PRO alaplapom eddig egy 1900+-os amd athlon xp ment benne 133/133-as fsb-n. Most szeretnék beletenni egy 2600+-os athlont és 133/133-on 2000+-on megy 166/133-on nemkapcsol be a monitorom .. Valószinünek tartom bios frissittés kellene viszont nem óhajtja megcsinálni olvasgattam és töltöttem le ecs honlaprol drivert cheepbiost..stb elinditom az inditolemezzel beirom a 2 fájlnak a nevét ahogy mutatjak elkezdi és vmi error2-t ir ki hogy nemtalál valami file-t nemtudjátok esetleg mi hiányzik ?! Fontos lenne a segitség minnél hamarabb előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Update 06.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged