Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scrym
tag
Hello!
3 próbálkozás van! Harmadjára kiírja, hogy "Password Invalid" és ott marad az üzenet és nincs több lehetőség jelszó beírásra. Utána kikapcs-bekapcs és van újból 3 lehetőség. Annyi, hogy ha kihúzom a dugaljból és után indítom feldobja az "Asus" logót. De semmire semmi (F2-F8)!
De nem értem az egészet, ok, hogy a BIOS nem enged be, de hogy a p*cs*ba blokkolja az egészet, attól még hogy nem enged átkonfigurálni a BIOS-t, még boot-olni engedhetne!!!
Viszonylag sok gépről mentettem már le adatokat, telepítettem rá rendszert, de így még nem szívtam meg talán semmivel! Kicsit tanácstalan is vagyok, hogy mi lesz ezzel a masinával. Munka után szétkapom (?) hátha találok az alaplapján valami CMOS resetet. -
5letes Gábor
csendes tag
Néztem, próbáltam
, a rossz jelszó proba(k) urán nem ad ez a típus kódot, ami segítene a jelszó-generátornak. A tobbi, az oldalon javasolt megoldás sem mukodik 
Talán valamilyen boot altt nyomott billentyu kód,ami lehetne, de ezek csak a markaszervízbol szivárognának ki, de ez túl új modell(4-5 éves). Az uefi korol reménykedek valamiben, de nincs túl nagy segíto-tolongás

Szabin van mindenki?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Mikrotik routerek
- Apple MacBook
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 CL16 memória kit
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, a rossz jelszó proba(k) urán nem ad ez a típus kódot, ami segítene a jelszó-generátornak. A tobbi, az oldalon javasolt megoldás sem mukodik