Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scrym
tag
Hello!
3 próbálkozás van! Harmadjára kiírja, hogy "Password Invalid" és ott marad az üzenet és nincs több lehetőség jelszó beírásra. Utána kikapcs-bekapcs és van újból 3 lehetőség. Annyi, hogy ha kihúzom a dugaljból és után indítom feldobja az "Asus" logót. De semmire semmi (F2-F8)!
De nem értem az egészet, ok, hogy a BIOS nem enged be, de hogy a p*cs*ba blokkolja az egészet, attól még hogy nem enged átkonfigurálni a BIOS-t, még boot-olni engedhetne!!!
Viszonylag sok gépről mentettem már le adatokat, telepítettem rá rendszert, de így még nem szívtam meg talán semmivel! Kicsit tanácstalan is vagyok, hogy mi lesz ezzel a masinával. Munka után szétkapom (?) hátha találok az alaplapján valami CMOS resetet. -
5letes Gábor
csendes tag
Néztem, próbáltam
, a rossz jelszó proba(k) urán nem ad ez a típus kódot, ami segítene a jelszó-generátornak. A tobbi, az oldalon javasolt megoldás sem mukodik 
Talán valamilyen boot altt nyomott billentyu kód,ami lehetne, de ezek csak a markaszervízbol szivárognának ki, de ez túl új modell(4-5 éves). Az uefi korol reménykedek valamiben, de nincs túl nagy segíto-tolongás

Szabin van mindenki?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűnyíró topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- E-book olvasók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- Kingston HyperX FURY RGB 32GB (2x16GB) DDR4 2666MHz (Beszámítás)
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- Kingston FURY Beast 1x16GB DDR4 3200MHz (KF432C16BB1/16)
- Hibátlan - KINGSTON HyperX Fury 16GB (2x8GB) 2666MHz DDR4 CL15 memória kit
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, a rossz jelszó proba(k) urán nem ad ez a típus kódot, ami segítene a jelszó-generátornak. A tobbi, az oldalon javasolt megoldás sem mukodik