Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scrym
tag
Hello!
3 próbálkozás van! Harmadjára kiírja, hogy "Password Invalid" és ott marad az üzenet és nincs több lehetőség jelszó beírásra. Utána kikapcs-bekapcs és van újból 3 lehetőség. Annyi, hogy ha kihúzom a dugaljból és után indítom feldobja az "Asus" logót. De semmire semmi (F2-F8)!
De nem értem az egészet, ok, hogy a BIOS nem enged be, de hogy a p*cs*ba blokkolja az egészet, attól még hogy nem enged átkonfigurálni a BIOS-t, még boot-olni engedhetne!!!
Viszonylag sok gépről mentettem már le adatokat, telepítettem rá rendszert, de így még nem szívtam meg talán semmivel! Kicsit tanácstalan is vagyok, hogy mi lesz ezzel a masinával. Munka után szétkapom (?) hátha találok az alaplapján valami CMOS resetet. -
5letes Gábor
csendes tag
Néztem, próbáltam
, a rossz jelszó proba(k) urán nem ad ez a típus kódot, ami segítene a jelszó-generátornak. A tobbi, az oldalon javasolt megoldás sem mukodik 
Talán valamilyen boot altt nyomott billentyu kód,ami lehetne, de ezek csak a markaszervízbol szivárognának ki, de ez túl új modell(4-5 éves). Az uefi korol reménykedek valamiben, de nincs túl nagy segíto-tolongás

Szabin van mindenki?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Hibátlan - SAMSUNG 16GB 2400MHz DDR4 CL19 memória modulok
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- Kingston FURY Beast 1x16GB DDR4 3200MHz (KF432C16BB1/16)
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, a rossz jelszó proba(k) urán nem ad ez a típus kódot, ami segítene a jelszó-generátornak. A tobbi, az oldalon javasolt megoldás sem mukodik