Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scrym
tag
Hello!
3 próbálkozás van! Harmadjára kiírja, hogy "Password Invalid" és ott marad az üzenet és nincs több lehetőség jelszó beírásra. Utána kikapcs-bekapcs és van újból 3 lehetőség. Annyi, hogy ha kihúzom a dugaljból és után indítom feldobja az "Asus" logót. De semmire semmi (F2-F8)!
De nem értem az egészet, ok, hogy a BIOS nem enged be, de hogy a p*cs*ba blokkolja az egészet, attól még hogy nem enged átkonfigurálni a BIOS-t, még boot-olni engedhetne!!!
Viszonylag sok gépről mentettem már le adatokat, telepítettem rá rendszert, de így még nem szívtam meg talán semmivel! Kicsit tanácstalan is vagyok, hogy mi lesz ezzel a masinával. Munka után szétkapom (?) hátha találok az alaplapján valami CMOS resetet. -
5letes Gábor
csendes tag
Néztem, próbáltam
, a rossz jelszó proba(k) urán nem ad ez a típus kódot, ami segítene a jelszó-generátornak. A tobbi, az oldalon javasolt megoldás sem mukodik 
Talán valamilyen boot altt nyomott billentyu kód,ami lehetne, de ezek csak a markaszervízbol szivárognának ki, de ez túl új modell(4-5 éves). Az uefi korol reménykedek valamiben, de nincs túl nagy segíto-tolongás

Szabin van mindenki?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen egeret válasszak?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung 16GB DDR4 ( 2x8 ) 2666Mhz RAM
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz - Új, Bontatlan - Garancia
- ASUS wROG Strix Z790-E Gaming WiFi II - GARANCIA 2028.03.13 + ajándék Thermallight Contact frame
- HyperX Fury 3200Mhz 2X8GB Kit DDR4
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, a rossz jelszó proba(k) urán nem ad ez a típus kódot, ami segítene a jelszó-generátornak. A tobbi, az oldalon javasolt megoldás sem mukodik