Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lotusomega

senior tag

Üdv!

Nekem lenne egy nagy problémám,az történt hogy gondoltam tuningolom picit a lapot,kis proci meg memóriaállítgatás stb. Gondoltam akkro egy friss bios nem árt ehhez a művelethez,ezért leszedtem abit oldaláról a flashmenu nevű alkalmazást és rányomtam a liveupdatre erre fogta tökjól frissítette és újraindult,miután minden felállt és elindítottam az veresetet meglepődve tapaszttaltam hogy szerinte nekem egy abit nf7-sg2-es lapom van,(az op új hardvereket is telepített),na ezen kicsit meglepődtem,mondom ez hogy lehet,gyorsan reset,biosba be,minden defaulton volt,nézegettem benne és meglepődve tapsztaltam hogy nekem van SATA meg Raid és stb finomságok amik egyébként nincsenek a lapomon mondom remek,állítottam az fsbt mert csak 1150mhzen volt hajlandó így menni,de mintha semmit sem csináltam volna,hiába állítok bármit semmit nem csinál..nyílván a rossz bios verzió miatt.

Na akkor op betölt flashmenu behoz,és akkor manuálisan leszedtem az nf-7 v2.0-hoz aló biosomat és update from file,erre azt írja ki hogy flash is write protected mondom faxa.(ezt eljácottam párszor nem segített)

Ok nem estem kétségbe ,indítólemezzel dos betölt,utána dosos bios updater elindít (awdlsh asszem 8.23 vagy 25 k , erre azt írja ki hogy ez nem award bios mondom ilyen nincs ez sem jött be.

Akkor vissza opba flash menu betölt,és olyat csináltam hogy votl 2 másik lapból flash-em,elindítottam régi flashel a flash menut(amire ugye write protectedet írt ki)mikor a kérdést kihozta hogy akarom e updatelni akkor kciseráltem flasht az újra ,ezt tök jól eliste kezte írni main részt is végigírta és a verifynél 20%nál kiírja hogy nem tujja ellenőrizni töltse be újra a biost háát mondom ez is remek,dosos awdflashnél ugyanezt eljáccva ugyanaz a helyzet hogy szte ez nem award bios..

Na elnézést a hosszú irományért de ez sajna kicsit bonyolult ügy és már 3napja foglalkozom vele de nem sikerült megcsináni.

Van valakinek esetleg vmi ötlete hogy mégis mit csinélhatnék?Fontos lenne és nagyon megköszönném.

Köszönöm annak aki végigolvasta

Byz

Új hozzászólás Aktív témák