- Mobil flották
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
Kisfundy
üzenetére
Ez a BIOS frissítés dolog még mindig elég bosszantó tud lenni, pedig már sok-sok év tapasztalat áll a gyártók részére, hogy jól működő megoldásokat hozzanak létre. Én egy jóval újabb (2023-as) ASUS alaplappal szenvedtem legutóbb. Sajnos pontosan nem emlékszem már rá, hogy mi volt a megoldás, de talán az, hogy régi pendrive-ot használtam (USB 2.0). Plusz, ha jól tudom, az sem volt mindegy, hogy milyen rajta a fájlrendszer. A gyártó szerint sajnos ezek nem annyira lényeges dolgok, hogy említést tegyen róluk a leírásban.

A fájl neve egyébként megfelelő. Feltételezem, hogy megfelelő portban volt a pendrive (a PS/2 porttól távolabbi USB 2.0). A Bupdater.exe pedig DOS-os alkalmazás. Egyébként miért FlashBack? Valami elromlott? Függően attól, hogy milyen CPU-t használnál, érdemes lehet lecserélni a BIOS fájlban a mikrokódokat (kettő régi benne).
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- Laptop ramok DDR5 8Gb 4800Mhz SK Hynix / Samsung, akár nagy tételben is, mennyiségi kedvezmény van!
- Eladó Gigabyte B650 Eagle Wifi alaplap!
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- Eladó MSI MAG Z690 Torpedo alaplap!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- Samsung Galaxy S25+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest