Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
Kisfundy
üzenetére
Ez a BIOS frissítés dolog még mindig elég bosszantó tud lenni, pedig már sok-sok év tapasztalat áll a gyártók részére, hogy jól működő megoldásokat hozzanak létre. Én egy jóval újabb (2023-as) ASUS alaplappal szenvedtem legutóbb. Sajnos pontosan nem emlékszem már rá, hogy mi volt a megoldás, de talán az, hogy régi pendrive-ot használtam (USB 2.0). Plusz, ha jól tudom, az sem volt mindegy, hogy milyen rajta a fájlrendszer. A gyártó szerint sajnos ezek nem annyira lényeges dolgok, hogy említést tegyen róluk a leírásban.

A fájl neve egyébként megfelelő. Feltételezem, hogy megfelelő portban volt a pendrive (a PS/2 porttól távolabbi USB 2.0). A Bupdater.exe pedig DOS-os alkalmazás. Egyébként miért FlashBack? Valami elromlott? Függően attól, hogy milyen CPU-t használnál, érdemes lehet lecserélni a BIOS fájlban a mikrokódokat (kettő régi benne).
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Le Mans Ultimate
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs