- Garmin topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Magisk
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
menthor
tag
Sziasztok!
Adott lenne egy Lenovo M92 Tiny mini gépben székelő IQ77T alaplap. Az eszközben az eredeti ventilátor (BASA0715B2U) működése nem kielégítő: fix alacsony a fordulatszám, de még így is hangos. Hogy a PWM funció miért nem működik, nem tudom (lehet lap hiba...?), vettem ebay-ről másik azonos típusú ventit is, ami azonos működést produkált.
Kicseréltem egy kommersz 5cm normál kialakítású ventire, már hetek óta tökéletesen végzi a dolgát tesztüzemben, halkan. Az egyetlen problémám --> Error 0135: Fan failure. A BIOS erősen hiányolja a gyári ventit, és F2 Resume nélkül nem enged tovább, még úgy sem, hogy az új venti 3 lábát a kiosztásnak megfelelően csatlakoztattam a 4 eres foglalatra... Mintha nem venné a Sense jelet. A jelenlegi BIOS-ban nincs erre vonatkozó beállítási lehetőség, hogy ignoráljam.
Van valami ötletetek esetleg erre, esetleg régebbi verziójú BIOS-ban lehet ilyen lehetőség? Letöltő gépnek használom, csaknem 24/7 fut, de áramszünet esetén így nem indul el magától.
Előre is köszi, üdv,
Miki
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- BestBuy topik
- Garmin topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- Corsair Dominator Titanium
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Adata XPG Lancer Blade Memória, 32GB (2x16GB) DDR5, 6000MHz CL30 kit (2028.07.25-ig PCX GARI)
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest