- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Sziasztok !
A téma remélem ideillik.
Remélem tudtok majd segíteni, kérem-szépen segítsetek biost kellene frissiteni esetleg.
A konfig tesomé és segítségeteket kérném.Az alaplap Asus P5LP-LE DualCore Intel Pentium D 915 2800 MHz.
A bios dátuma 12/08/06
A bios 2006 by Hewlett-Packard Company Rev. 5.08
Award-bios phoenix - AwardBIOS v6.00PGA bios-ba belépem és a CPU-ventilátor fordulatszámát és CPU-feszültségét és FSB-jét is szeretném beállítani de nincsen ilyen-menüje, ez hogy lehetséges???

A gépbekapcsolása után teljes-fordulatszámmal forog a ventilátor és elviselhetetlenül hangos???, és ezért bios-ba is belépem de mint mondom semmi állítási lehetőség nincs és meg-lepődtem ezen rendesen.A gépbekapcsolása után posztoláskor ki is írja valamiért hogy ventilátor error és ha billentyűt nyomok rendesen elindul és stabilan működik is minden látszólag???

A ventilátor Winows-bootolása közben, fordulatszáma hallhatóan csökken és halkan is működik, de ha elindítunk egy programot mondjuk.
Az Aidát például 10-másodpecútán ventilátor elviselhetetlenül hangos lesz újból, semmilyen teszt nincsen indítva.
A CPU hőfokot néztem csak hogy hátha túlmelegszik a CPU, de a hőfoka 40-fok ami szerintem jó.
Az alaplap hőfoka 60-70-fokot is eléri és ekkor a CPU-ventilátora 4600-as fordulaton forog és elviselhetetlenül hangos a gép.
A gépet windows-alol újraindítva ismételten megjelenik a hibajelzés újból és kezdődik a mizéria minden újra, CPU-ventilátora 4600-as fordulaton forog és elviselhetetlenül hangos a gép.
Az elemet ellenőriztem műszerrel ami 3-volt biztosan, cmos-reset is megvolt de semmi változás.
A kérdésem még annyi-lenne hogy bios-nak van-e??, rejtett menüje mert már mindent kipróbáltam amit én tudtam.Tisztelt kollégák kérem-szépen segítsetek, mit csináljak még mert csak ti tudtok segíteni rajtam.
Minden válasznak nagyon örülnék, amit előre is köszönök.
Üdv, István
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Marathon (2025)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest