- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltán
őstag
Köszi.
-
Zoltán
őstag
Tudna valaki egy táblázatot linkelni esetleg, amiből kiderülne, hogy 133 és 166 FSB kötzött mely értékeknél mennyi a PCI órajele? Tehát a negyedelés és az ötödölés között hol vált?
Illetve: az is árthat, ha alacsonyabb a PCI/AGP órajele a szabvány 33Mhz-nél, vagy csak az, ha magasabb?
Köszi! -
Zoltán
őstag
Tudna valaki egy táblázatot linkelni esetleg, amiből kiderülne, hogy 133 és 166 FSB kötzött mely értékeknél mennyi a PCI órajele? Tehát a negyedelés és az ötödölés között hol vált?
Illetve: az is árthat, ha alacsonyabb a PCI/AGP órajele a szabvány 33Mhz-nél, vagy csak az, ha magasabb?
Köszi!
[Szerkesztve] -
Zoltán
őstag
Huh, ezt elmagyaráznád részletesebben? Mert ha van egy ''üres'' PCI slot, akkor nem mindegy, hogy mennyi az órajele? Egyáltalán, lehet neki olyan, ha nem megy benne semmi?
És hogy érted azt, hogy valamelyik kártyával szarul detektálja és nem megy? Tehát ha mondjuk 33Mhz -et kellene adni az egyik PCI karinak, de mondjuk 50-et ad és így nem megy? De ezen meg mit segít az, hogy a szomszéd üres slotnak mennyi az órajele?
Köszi! -
Zoltán
őstag
Helló!
Szeretném húzni az FSB-t, most 266-on megy. De 333-on nem stabil, feszt meg nem lehet emelni a Mercury alaplapomon. Szóval ''szabványtalan'' FSB-t kellene használnom, de félek, hogy ezt megsinylik a PCI/AGP/IDE cuccok. Ezért szeretném beállítani, hogy ezek mindig fix 33Mhz-en mennyenek, vagy amennyi kell nekik. De csak egy ilyet találtam a BIOS-ban:
AUTO DETECT DIMM/PCI CLK
Ez lehet enabled és disabled. Defaulton enabled volt. Az alaplap kézikönyvéből nem derül ki egyértelműen, hogy ez mit csinál. Erre van nekem szükségem? AGP órajel-állítót meg nem találtam. A CPU tuningoló menüben meg lehet adni, hogy FSB-n mennyenek a ramok vagy +/- 33/66 Mhz-en, de Én a vinyók/kártyák miatt aggódom.
Köszi előre is! -
Zoltán
őstag
Helló!
Szeretném húzni az FSB-t, most 266-on megy. De 333-on nem stabil, feszt meg nem lehet emelni a Mercury alaplapomon. Szóval ''szabványtalan'' FSB-t kellene használnom, de félek, hogy ezt megsinylik a PCI/AGP/IDE cuccok. Ezért szeretném beállítani, hogy ezek mindig fix 33Mhz-en mennyenek, vagy amennyi kell nekik. De csak egy ilyet találtam a BIOS-ban:
AUTO DETECT DIMM/PCI CLK
Ez lehet enabled és disabled. Defaulton enebled volt. Az alaplap kézikönyvéből nem derül ki egyértelműen, hogy ez mit csinál. Erre van nekem szükségem? AGP órajel-állítót meg nem találtam. A CPU tuningoló menüben meg lehet adni, hogy FSB-n mennyenek a ramok vagy +/- 33/66 Mhz-en, de Én a vinyók/kártyák miatt aggódom.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest