- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Majlor90
újonc
válasz
MrDerekas #3286 üzenetére
Alaplap egy rampage 5 extrem biosa v. 0802 e
A procim egy intel i7 - 5820k
Igazábol nagyon sokat gyüjtöttem és én épitettem szoval ja nem olyan problémája van amit csak a gyárto tud megoldani addig én csinálnám meg ügye ennek a lapnak 2 biosa ia van... Ma regel első inditrásra nemindult reset biosbol verziosámot kiirtam és után elindult. Nemértem mi a baja windows ba nemlehet valami naplofájl ami szerepela gond? Az alaplapon van leddes kibakijelző de az szerint nincs gond... -
Majlor90
újonc
válasz
MrDerekas #3282 üzenetére
Szoval hdd csere megvolt 4x4 gb memorim van cserélgetése egyesével valo használata hdd kabel csere megvolt home premium és ultimate verzióju telepitőket probáltam eböl az ulitimatet a laptopom 4 éve használja semilyen gond nélkül.... Biost visszaálítottam alapbeálításokra, az ssdm pedig m.2 foglalatú 3 napjavn meg a hiba elötte is fent ált és ha csak az van benn akkoris megvan.
-
Majlor90
újonc
Sziasztok
Mpstanába a windows 7 nem tölt be csak a bioos itán bal felső sarokba villg a kurzol wincseszter csere volt memori tester volt windows ujrahizása volt szerintetek bios frissítése segíthet van h a 8 resetelésre tölti be csak az oprendszert
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest