Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grinderclan
csendes tag
Sziasztok,
Ha van valakinek Asus P9X79 deluxe alaplapja,akkor kérem jelezze nekem.Segítségre van szükségem!
Köszönöm!
-
Grinderclan
csendes tag
válasz
Hardver Arc #2506 üzenetére
Ha nem csináltad még akkor határozottan azt mondom,hogy ne tedd!Olyan emberrel végeztesd el,aki csinált már ilyet.Az én P9X79 es alaplapom most döglött meg egy ilyen miatt.Most meg szívok miatta!Hidd el nem éri meg,ha még nem csináltad!Csak egy jótanács!
-
Grinderclan
csendes tag
Sziasztok,
Van egy P9X79-es Asus alaplapom,amit bios flashback mószerrel meg szerettem volna frissíteni.Sajnos valami nem sikerült,mert ezek után már nem idúlt el az alaplap,csak kb 2 másodpercre felpörögnek a ventillátorok,egyet villan a led és le is áll minden.Utána újra próbál elindulni,de semmi.Mindennel próbálkoztam már.Cmos reset,elem ki.Újra is próbáltam már rakni a biost a régi és az új verzióvat is próbáltam,de sajnos nem történik változás.A bios chipet ki lehet venni.A szervízben is volt már a lap és ott azt mondták,hogy újraírták a chipet,de nem működik úgy sem.Amerikai fórumokon olvastam,hogy a letöltött kap kiterjesztésű file-ból hex editoron keresztül el kell távolítani valami 2kb-es filet.Ha van valaki,akinek van ötlete és tényleg tud segíteni abban,hogy elindúljon az alaplap,kérem jelezze!Köszönöm szépen!
Üdv.:SZilárd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- (új, bontatlan) Kingston 8GB 16GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- 27% számlával! MSI MAG Z590 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- 27% számlával! MSI MAG B550 TOMAHAWK Alaplap
- DDR3 DDR3L 4GB 8GB Notebook RAM Bazár (Samsung, SKHynix, Micron, Kingston) (Foxpost:+1400Ft)
- 27% számlával! MSI MAG Z790 TOMAHAWK WIFI DDR5 Alaplap
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Softmodolt PlayStation 3 Slim
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest