- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bernyó84
aktív tag
válasz
FLATRONW #2224 üzenetére
IDE módban volt telepítve és most is úgy próbáltam, hiszen visszaállítottam a DEFAULT beállításokat még BIOS frissítés előtt... akkor még betöltődött a Windows. Most már nem... Sőt odáig sem ér el, hogy kiírja, hogy nem talál rendszer lemezt, vagy kék halál, semmi.... nem jut el odáig, hogy elkezdené betölteni a rendszert.... tehát mielőtt elkezdené az első bit-et beolvasni a winchester-ről vagy boot szektorról, , már azelőtt megáll...http://www.dancetech.com/aa_dt_new/articles/athlon_2400_build/athlon_2400_build_boot_1.jpg még mielőtt kiírná, hogy DEVICES LISTING (a kép ne zavarjon meg senkit, nem én fotóztam, nekem ezt már nem írja ki).
-
Bernyó84
aktív tag
válasz
FLATRONW #2221 üzenetére
Windoes7 (64-bit)
De sajnos odáig sem jut el, hogy elkezdje betölteni a rendszert:
"BIOS-t frissítettem egy GigaByte GA-P35C-DS3R rev2.1 lapon... azóta nem jut el odáig a gép, hogy elkezdené betölteni a Windows-t, hanem valahol itt áll meg: (nem saját kép, csak a neten ezt találtam) [link] a képernyő felső részében a bekereteszett résznél
... amikor a "DDR2 SDRAM at Bank : 0 1 2 3 4 5" írja ki... függően attól, hogy mennyi és melyik ram slotban van(nak) a memóriák."Szinte 100%ig biztos vagyok benne, hogy nem az OS a hibás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest