- Google Pixel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Mustármag #2597 üzenetére
"Nagyobb adat mennyiség feltöltése közben jelentkezik egy fagyás, kék képernyőig nem jut el."
Ha win7, akkor ki kell kapcsolni az automatikus újraindítást, és lesz kék képernyő, rajta pedig hibakód.Azért gondoltam a BIOS-ra mert a CPU csere után jelentkezett először ez a fagyás.
Lehet szerelési hiba is (túlmelegedés, félig bedugott kábel, gyenge táp, stb.), vagy rossz az új proci. -
mr_ricsi
veterán
válasz
Mustármag #2593 üzenetére
"bele került egy E8400 proci és néha rosszalkodik."
B@ssz le neki egy pofont, aztán ítéld 2 hét szobafogságra. (Ez a módszer eredményesebbnek tűnik, mert ha a biossal volna probléma, az azonos körülmények között mindig jelentkezne, nem csak néha.)"Arra gyanakszom hogy a friss BIOS megoldaná"
De ha a sejtésed hibás, akkor a nem stabil gép (vajon mit jelent jelen esetben a "rosszalkodik"?) miatt elszáll biosfrissítés közben, és egy használhatatlan alaplap lesz a végeredménye.
A proci típusát (E8400) kiírja a legelső biosképernyőn gépinduláskor? (A "pause" billentyűvel meg lehet állítani, hogy legyen idő alaposan áttanulmányozni.)"Az Asus honlapjáról leszedtem egy Afudos BIOS update tool V2.36-programot de az egyáltalán nem működik(Win7 64.bit alatt)"
Még jó, hiszen a 16bites DOS-hoz készült."Tudnátok nekem segíteni hogyan csináljam?"
Én nem javasolnám, hogy a te tudásszinteden belekezdj, de ha nem lehet róla lebeszélni, akkor a User Manual 4.1.3 pontjában le van írva.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest