- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
HantekDSO
üzenetére
Számomra nem riasztó a béta. A jelenleg is használt, régi 4.-ik generációs i7-es gépemen, már vagy 7 éve megy gond nélkül a legfrissebb béta bios. Nem csináltak belőle normál verziót, így a mai napig az a béta a legutolsó, amit le lehet szedni hozzá, de az hiba nélkül megy. Gondoltam, itt is mennie kéne. A leírás alapján, egyébként a cpu c1e opciójának tiltási lehetőségét vették ki belőle a korábbihoz képest, csak valamiért bétában hagyták.
Na de mindegy is, ennyi baj legyen, a mostani telepítés óta, megy rendesen a gép, remélem a cpuval se lesz gond a jövőben és tényleg megelőzi a bajt ez az intel frissítés!
Mondjuk, lehet írni kéne egy visszajelzést az Asusnak, hogy figyeljenek már oda, mert ilyen hülyeséget csinál a bétájuk.
Bár biztos nem én vagyok az egyetlen, aki belefutott, bár túl sokan sem lehetnek, mert egy hete jelent meg a frissítés...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Fűnyíró topik
- Nintendo Switch 2
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest