Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
Pyttawrx #4576 üzenetére
Na igen, de mint említettem, a korábbi gépemen már bő 10 éve béta bios fut ( azóta sincs újabb hozzá ) és hiba nélkül teszi a dolgát.
Na de mindegy is, mint írtam, fel tettem utána az egyel korábbi, de stabil verziót, amivel megy rendesen (majdnem).
Egy dolgot leszámítva, hogy baromi lassú a rendszer indulás.
A bekapcsolástól számítva, majd 8-10s, mire megjelenik a post képernyő, addig semmi, utána kezdi tölteni a windowst. A teljes betöltés, mire eljutok az asztalig, bő 40-45s.
Mindezt egy alig egy hónapos rendszerrel.
Egyéb okok miatt, 2 napja újra kellett telepítenem a korábbi i7-4770-es gépemet. Friss Win 10 Home van rajta, lefrissítve ahogy kell. Kb. 7s mire a bekapcsolástól eljutok az asztalig jelenleg! Ennyi idő alatt, a mostani gépemen ( ami fényévekkel gyorsabb elvileg ), a post képernyőig nem jutok el!
Már mindent is néztem, állítottam a biosban, de nem jövök rá, mit kéne állítanom benne. Az a poén, hogy az eredeti biossal, ezen is másodpercek alatt kész volt a bootolás, csak frissítés után lett ilyen lassú. A CPU mikrokód frissítés miatt, muszáj volt frissítenem ugye, egyébként nem tettem volna.
Ahogy olvastam, ez egyébként egy sokakat érintő hiba, legalábbis az Asusos fórumok alapján. Még Tecsős videók is vannak róla.
De megoldást, nem nagyon láttam eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő