Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AthlonXP

őstag

válasz Pyttawrx #4576 üzenetére

Na igen, de mint említettem, a korábbi gépemen már bő 10 éve béta bios fut ( azóta sincs újabb hozzá ) és hiba nélkül teszi a dolgát.
    Na de mindegy is, mint írtam, fel tettem utána az egyel korábbi, de stabil verziót, amivel megy rendesen (majdnem).
    Egy dolgot leszámítva, hogy baromi lassú a rendszer indulás. :F
    A bekapcsolástól számítva, majd 8-10s, mire megjelenik a post képernyő, addig semmi, utána kezdi tölteni a windowst. A teljes betöltés, mire eljutok az asztalig, bő 40-45s.
    Mindezt egy alig egy hónapos rendszerrel.
    Egyéb okok miatt, 2 napja újra kellett telepítenem a korábbi i7-4770-es gépemet. Friss Win 10 Home van rajta, lefrissítve ahogy kell. Kb. 7s mire a bekapcsolástól eljutok az asztalig jelenleg! Ennyi idő alatt, a mostani gépemen ( ami fényévekkel gyorsabb elvileg ), a post képernyőig nem jutok el! :W
    Már mindent is néztem, állítottam a biosban, de nem jövök rá, mit kéne állítanom benne. Az a poén, hogy az eredeti biossal, ezen is másodpercek alatt kész volt a bootolás, csak frissítés után lett ilyen lassú. A CPU mikrokód frissítés miatt, muszáj volt frissítenem ugye :U , egyébként nem tettem volna.
    Ahogy olvastam, ez egyébként egy sokakat érintő hiba, legalábbis az Asusos fórumok alapján. Még Tecsős videók is vannak róla. :( :((
    De megoldást, nem nagyon láttam eddig.

Új hozzászólás Aktív témák