Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- CES 2026: AI séf a Boschtól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
buborek666
üzenetére
Üdv!
A kérdésedet felteheted az Azonnali alaplapos kérdések órája vagy a Nagy Gigabyte topic-ban.
Legközelebb kérlek, ne nyiss feleslegesen új topicot, hanem használd a keresőt.Ezt zártam.
-
buborek666
csendes tag
Sziasztok.
Van egy GA-M52S-S3P Alaplapom Am2 socket-el. Elvileg ha F4F-es biossal frissítem,támogatni fogja az am3-as socket-es procikat. (http://hu.gigabyte.com/products/page/mb/ga-m52s-s3p_10/download/bios)
Ugyebár ez fontos lenne nekem,mert szeretnék 2 magnál többet. A kérdés az lenne,hogy hivatalos úton közzétett BÉTA BIOS-ban megbízhatok-e,és valóban tehetek bele korszerűbb, AM3-as procit? Esetleg van valakinek ilyen lapja F4F-es BIOS-al?
A második kérdés pedig,hogy ha a frissítés megbízható,és hozza az elvártakat,milyen procit javasoltok bele? (A lehető legjobb teljesítményűt!)Valamint,ha felejtős a Frissítés tapasztalatok szerint,akkor milyen procit ajánlotok bele? (Szintén a lehető legjobb teljesítményűt!)
Egyértelműen játékhoz kellene.
És elvileg itt egy AM2+ (ami ugye már elbirja az am3-at is) socket-es frissítés: http://www.cpu-upgrade.com/mb-Gigabyte/GA-M52S-S3P%28rev._1.0%29.html
és ugyan ez mit jelent,valamint ha frissítem a biost,stabil,és veszek bele egy 4 magos procit tegyükfel,akkor ez mekkora teljesítménycsökkenést eredményezhet? : " If you install AMD AM2+ CPU on AM2 motherbord, the system bus speed will downgrade from HT3.0(5200 MT/s) to HT1.0(2000 MT/s) spec; however, the frequency of AM2+ CPU will not be impacted. " Ettől még jobb teljesítményt nyújtana egy dual core-tól?...
Előre is köszi!
Aktív témák
- Arch Linux
- Gumi és felni topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Okos Otthon / Smart Home
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Hálózati / IP kamera
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest