- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
#00809728 #15 üzenetére
Khhm, én megmondtam, hogy vmi miatt kapott a bios egy olyan sokkot, hogy elszállt! Azt is mondtam, hogy én is összehoztam egy ilyet, akkor szintén a memókkal volt a gond (extrém beállítások miatt)! Robi amit mondott azt lépd meg mindenképp! Remélem tényleg a memó az, mert egy kicsit rosszul érzem amiatt magam, hogy feltételezheted rólam azt, hogy sz@r lapot adtam el neked, pedig nem! Életem eddigi legjobb lapvétele volt az IC7 (jahh és a bh6 ami 2-3éve szinte megállás nélkül megy és már lassan 8éves a drágaság) és foggal körömmel fogom védeni, mert szerintem az egyik ''best buy'' 875ös deszka ami valaha is összerakásra került bárki bármit mond!
üdv: Balázs -
Gorneck
legenda
A téma adott! Ismerősöm gép ezt írja ki és bios mentés után ez a probléma megszűnik, de nem bootol az xp még csökkentett módba sem (kifagy)! Nos?! Bios friss segíthet?!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Robogó, kismotor
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Acer Wave 7 Mesh: Hetediziglen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest