Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Aktív témák
-
mura81
senior tag
A helyzet - sajnos - még mindig változatlan. :F
-
dr.Mura
tag
AMi a furcsa, hogy az axelero-s címeink (mert van egy kupac) elvileg nem olyan gyakoriak angolul, mégis kapjuk mindegyikre a SPAM-et. És a vírusokat is, úgyhogy a notebook-omon, amelyiket nem akarom egy folyamatos vírusellenőrző kétes biztonságával terhelni, kénytelen voltam áttérni a Pegasus Mail-re. Az is tud mindent és nem fogja nekem szükségtelenül futtatni a hülye scripteket, ActiveX meg minden egyéb trutymót.
Egyébként nagyon furcsállom, hogy az Axelero milyen alapon szűri a cuccokat. Lehet, hogy akkor nem fogom megkapni az ügyfeleink által küldött leveleket sem, mert leszűrik véletlenül? -
X-COM
nagyúr
jól van ez így
max. berakhatnak majd egy opciót beállításoknál, amivel ki/be lehet ezt majd kapcsolgatni -
salazol
őstag
Hát igen, a vírusszűrés sem tökéletes.
Meg kell mondjam, számtalan emil címem közül pont az axelerosra nem jönnek vírusok, mióta szűrnek.
A Microsoft peccses vírusból minden nap kapok egyet egy másik címemre, ugyanonnan minden nap.
Tele van már velük a hócipőm, de már nem írok senkinek, hogy vírusos, csak ha haver, mert volt, hogy még nekik állt följebb, mért zaklatom őket.
Ez most valami bárdiautó. Remélem ez a virnyák előbb utóbb formázza őket és akkor nyugtom lesz. -
VÁMpír
aktív tag
Szerintem ez nagyban függ attól, hogy milyen az e-mail címed.
Létrehoztam egy hotmail-es címet (MSN Passporthoz kellett), ahol a login egy angol szó+szám kombinációból állt. Már az első nap 10-15 spam érkezett...
Viszont évek óta nem kapok spam-et arra a mailcímemre, ami a nevem rövídétéséből áll (tehát angolul értelmetlen). Egyszerűen csak próbálkoznak a vakvilágba... -
gabe_
őstag
Hát igen, egyre több a spam. Ezek ellen sztem ugysem lehet 100%osan védekezni, maximum kisebb nagyobb hatékonysággal.
-
TitiRii
senior tag
nekem mai napig jön a microsoft company tól a Use this patch immediately ! cimü mail
napi kb 15-20 at kapok belőle :) -
mura81
senior tag
Sziasztok!
Kommentár nélkül beillesztek egy levelet amit panaszommal kapcsolatban az ügyfélszolgálattól kaptam.
''Tisztelt Muraközi Máté!
A hírleveleket az új SPAM-szûrõ szerverünk bizonyos levélben szereplõ kifejezések miatt Spamként kezelte, és visszautasította. Az ileltékes rendszergazdáink ígéretet tettek a spamszûrés finomítására. Ez sajnos további fejlesztést igényel, aminek a határidejét nem tudjuk elõre meghatározni. Szíves türelmét kérem a változtatásokig.
Tisztelettel,
Axelero Internet
Ügyfélkapcsolat
Telefon: 1234
Fax: 06-1-411-0550''
Egyébként ez a kiszűrt spamgyanús levél a Fileplanet és a GameSpy hírlevelek és a Garfield:U
Aktív témák
Hirdetés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Star Citizen
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- GIGABYTE RX 6900 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ASUS RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X DUAL EVO OC Eladó!
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest