- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monoton
tag
Atyaég ez már 2008-ban is terítéken volt?
-
Vistaboy
veterán
-
Vistaboy
veterán
Beyond Good and Evil 2: E3 2017 First In-Engine Demo
Most őszintén, miért kellett előzményt készíteni? Lefogadom azért, hogy az új-generációs játékmechanikákat (mint egy MMO-ban) rizikó nélkül beletehessék? De most őszintén? Ki a fenének kell egyedileg generált karakter? Jade-et akarom irányítani benne, ha már egyszer BGE 2 lesz a címe. Ha őt nem lehet, részemről felejtős lesz ez a buli. Márpedig nem lehet, mert a sztori bőven az ő születése előtt fog játszódni.
Döbbenet, amit művelnek. Mikor az előző rész vége szinte ordít a folytatásért, inkább helyette az egészet söprik a szőnyeg alá és teljesen új karaktereket találnak ki. Nem mintha önmagukban nem lennének jópofák a figurák, de amíg Jade nincs sehol, ez minden lesz, csak nem BGE.
Amíg nem lehet Jade-et irányítani benne, addig ez számomra soha nem lesz valódi Beyond Good and Evil 2...
Ez a majom egyáltalán nem szimpatikus, mint főhős. Ok, mellékszereplőnek jó, de nekem Jade marad továbbra is a favorit. Ahogy a Tomb Raiderben sem tudnék elképzelni más főszereplőt Larán kívül, úgy itt sem.
Oké. a videón mondja, hogy választhatunk karaktert, sőt, készíthetünk is, ha jól értem. Ennek ellenére ha Jade nem lesz választható karakter, részemről felejtős lesz az egész. Kár, mert amúgy maga a játék jónak tűnik. De hát ami nem BGE, az nem BGE. A régi szereplők nélkül ez csak egy rókabőr, amit a névvel akarnak eladni. Mint a Mass Effect Andromeda is. Shepard nélkül nincs igazi ME.
-
Vistaboy
veterán
Már majdnem egy évtized telt el, mióta kiszivárgott az utolsó videó. Most viszont az idei E3 rendezvényen a Ubisoft hivatalosan is bejelentette a Beyond Good and Evil 2 érkezését. És egy videót is kaptunk:
Beyond Good and Evil 2 – E3 2017 World Premiere Cinematic Trailer
Ezzel csak egy probléma lesz, mégpedig hogy Ubisoft, ezért tutira kelleni fog Uplay fiók is hozzá. Jobban örültem volna, ha Steam alatt is lehetne aktiválni, de ez sajnos nem valószínű.
-
mad1
veterán
válasz
WhiteSkyline #21 üzenetére
Bizony bizony
Nem hallottad?Epp most altak le a Beyond good and evil 2 fejlesztesevel
Nem hinnem hogy jovore a boltokba kerul,hacsak tamogatast nem kap a fejlesztocsapat. -
mad1
veterán
válasz
WhiteSkyline #19 üzenetére
Sokan vártuk
-
Vistaboy
veterán
Szünetelnek a Beyond Good & Evil 2 munkálatai
"Már az E3-on sem találkozhattunk vele, a kölni GamesCom-on pedig azt mondták a készítők, hogy egyelőre szünetelnek a várva-várt folytatás munkálatai."
Forrás: Gamekapocs. -
Vistaboy
veterán
Beyond Good & Evil 2 leaked movie!
"Véletlenül kiszivárgott egy rendermúvi a Beyond Good & Evil 2-ből. A főhősnő David Bellet és Cyril Raffaellit megszégyenítő parkour mozdulatokkal menekül üldözői elől. A múvi szépséges, de az ingémre vagyunk kiváncsiak. Divat lett mostanában ez az ugrabugrálósdi, de valahogy hiányoznak a dupla térddel a mellkasba ugrások és egyéb igazán zaftos vetődés és mozdulatsorok. Persze a Good & Evil esetében nehéz lenne magyarázni a szülőknek, miért tart az angyalarcú hősnő egy levágott fejű malacot a kezében, amiből vulkán szökőkútként tör fel a hús és vér."
Forrás: Hardwired. -
Vistaboy
veterán
Beyond Good & Evil 2 - Nagy kalandok várnak ránk
"Michel Ancel, a fejlesztők egyik munkatársa elárulta, hogy a folytatás sokkal összetetteb, sokkal hangulatosabb lesz, mint az első epizód volt."
Sirandrish
legenda
semmi new hír?
Pedig az 1 mekkora gém -
Gyusz
őstag
válasz
Sirandrish #10 üzenetére
Mit nem lehetett rajta felfogni? Kellett harcolni, lopakodni, hajóval versenyezni, hajót fejleszteni, minijátékokat játszani, gyöngyöket gyűjtögetni, stb. A fényképezés csak egy volt a sok tennivalóból.
-
Sirandrish
legenda
én az első részt nem nagyon birtam felfogni..igaz hogy csak láttam de a haver csak jószágokat fényképezett meg ilyenek..
-
Vistaboy
veterán
Könnyebb lesz az elődjénél a játék.
"Az Ubisoft érdekesen viszonyul a játékokhoz és a közönséghez, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a legújabb Beyond Good & Evil 2 információk."
Vistaboy
veterán
Ezt nem hiszem el!!!
Mikor lesz már ennek vége?
"Hölgyeim és Uraim! Fogadják szeretettel Michel Ancel legújabb projektjét, ami szép és jó, csak van egy kis bökkenő. Kezdem egyből a rossz hírrel, a PC egyelőre nem szerepel a megcélzott platformok között. Jelenleg úgy fest a helyzet, hogy a GameStar fennállása óta az egyik legnagyobb ovációval fogadott teljes játékunk, a Beyond Good & Evil folytatása csak PS3-ra és X360-ra érkezik. Persze, mindez még változhat az idő előrehaladtával."
Forrás: Gamestar Online.Bakker, ilyen nincs! Amint érdekel egy játék, az tuti hogy PC-re nem lesz, vagy csak majd évek múlva...
Egy kis érdekesség még a végére... Michael Ancel Interjú.
-
pityeszka
őstag
Ennek hírében aszem én is felnyulok a polcra,mert anno nem tudtam befejezni az elsőt a vinyóm halála miatt,utána pedig valahogy elfeledkeztem róla
-
west
őstag
ebben a jatékban lesz ám napsütés1000el.
hmm.szépen néz ki -
Vistaboy
veterán
Személy szerint amikor játszottam vele és mutattam az ismerősöknek, haveroknak, sajnos majdnem mindig azt a választ kaptam, hogy "Hát ez nagyon gagyi. Mi ez, valami gyerekjáték?". Sajnos sokan a külcsín alapján ítélnek meg játékokat. Meg ha már nem folyik egy játékban vér, akkor az nem is játék. Ilyenek...
-
Gyusz
őstag
Épp teszem fel az első részt újra. Alapvetően egyébként azért bukhatott a játék, mert nem volt megfelelő marketing, a játékosok nem ismerték a játékot. Akik viszont ismerték, azok általában nagyon szerették. Prince of Persia the Sands of Time is kis híján bukott, aztán a videokártyák mellé csomagolt példányokkal meglódult az eladás, majd a Warrior Within már sokkal nagyobb reklámot kapott. Továbbá első ránézésre gyerekjátéknak tűnhet a BG&E, bár ez nem baj, csak aki nem ismeri a játékot, az téves következtetéseket vonhat le.
Egyébként ez a videó nekem még rendernek tűnik, remélhetőleg majd csordogálnak az új infók is.
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok!
Az Ubisoft készíti nekünk a Beyond Good & Evil-nek a folytatását. Az első rész sajnos arra a szomorú sorsra jutott, mint amire a valami újjal foglalkozó játékok manapság. Számtalan díjat söpört be, a kritikusok az egekig magasztalták, a közönség pedig le******. Szinte alig produkált eladásokat a játék, pedig szerintem is kihagyhatatlan alkotás volt.
A második rész remélhetőleg nem jut erre a sorsra. Az Ubidays08-on bemutattak a játékról egy pár screenshot-ot és egy Teaser videót. A screenshotok:Beyond Good & Evil 2 Teaser HD.
Sajnos több információ jelenleg nem áll rendelkezésre, de a képek és a teaser alapján méltó lesz az első rész kicsit kétes fogadtatásának helyreállításához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest