- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
Beta jelentkezőlap [link]
-
k-adi
nagyúr
na ez egy jó bejelentés meglepetés
remélem jó lesz és mihamarabb megjelenik
-
batman91
őstag
Elég ígéretesnek néz ki.
-
Lacek89
tag
Valahol a legelső játékaim között volt a Commandos 1. A mini tengeralattjárós pálya egyszerűen zseniális volt. Imádtam.
Nagy kár hogy azt a fílinget egyre kevesebb game képes kiváltani. Régen minden jobb vót
-
Találtgyerek
veterán
Ejj de régen volt már, amikor Commandos-al játszottam. Végig izgultam minden pályát.
Néha jobban izgultam, mint egy horror filmnél. -
gaben22
senior tag
1 éve játszottam végig a Commandos 1 alapot (gyerekkoromban csak haveroméknál néztem, ahogy "játszunk"). Maszek gém, 1-1 pálya gyerekkoromból a fejemben maradt, jó kis nosztalgia volt újra látni felnőtt fejjel
. Elkezdtem a Commandos 1 kiegészítőjét is hard fokozaton, de az tényleg nehéz
. Kettes szerintem nagyon könnyű volt. Örülök a folytatásnak, pár éve már mondogatják, hogy lesz.
A Settlers project meg elhalálozott 1-2 éve, pedig azt is vártam nagyon, de legalább van Widelands, OpenRCT, CorsixTH, OpenTTD, freeserf, Return to the Roots és ezek natív futnak Linuxon is, nem kell átlépkedni b*zi windowsba miattuk.
-
mepet
addikt
En par eve felraktam a commandos BEL-t steamrol. Eloszor is sokszoros sebesseggel futott, le kellett toltenem a "commandos ultimate fix"-et hozza. (Ilyenkor felmerul bennem, hogy ha hackelni kell igyis-ugyis, akkor minek van meg eredetiben...) A grafika mai szemmel is turheto volt, de az iranyitas nagyon idejemult, szornyu volt a Shadow Tactics utan, orak utan is tobbszor hibaztam emiatt. Aztan ugyanaz tortent, mint anno gyerekkoromban: eljutottam a sivatagos palyaig, de azt mar nem tudtam teljesiteni.
(Tudom, anno a vegigjatszast olvasgattuk, most meg youtube videokat kellene nezegetni hozza, de en ezt nem komalom, ha magamtol nem tudom megoldani, az szerintem mar regen rossz.)
A tobbi reszt fel sem raktam, mert ugy emlekeztem, hogy azok meg nehezebbek, mint az elso resz volt.Felolem aztan a regi reszeket is kiadhatnak ujra, nekem nem kell jobb grafika, csak az a franya iranyitas... Ez nyilvan rendben lesz az ujban, de azert a Shadow Tactics es a Desperados eleg magasra rakta a lecet, kivancsi leszek a stilust megalkoto Commandos uj resze ezt meg tudja-e ugrani.
-
myckey
veterán
Az Fain
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Konteó topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest