Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Gear S3 - második kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
Beta jelentkezőlap [link]
-
AD4MINATOR
nagyúr
na ez egy jó bejelentés meglepetés
remélem jó lesz és mihamarabb megjelenik -
batman91
őstag
Elég ígéretesnek néz ki.
-
Lacek89
tag
Valahol a legelső játékaim között volt a Commandos 1. A mini tengeralattjárós pálya egyszerűen zseniális volt. Imádtam.
Nagy kár hogy azt a fílinget egyre kevesebb game képes kiváltani. Régen minden jobb vót
-
Találtgyerek
veterán
Ejj de régen volt már, amikor Commandos-al játszottam. Végig izgultam minden pályát.
Néha jobban izgultam, mint egy horror filmnél. -
gaben22
őstag
1 éve játszottam végig a Commandos 1 alapot (gyerekkoromban csak haveroméknál néztem, ahogy "játszunk"). Maszek gém, 1-1 pálya gyerekkoromból a fejemben maradt, jó kis nosztalgia volt újra látni felnőtt fejjel
. Elkezdtem a Commandos 1 kiegészítőjét is hard fokozaton, de az tényleg nehéz
. Kettes szerintem nagyon könnyű volt. Örülök a folytatásnak, pár éve már mondogatják, hogy lesz.A Settlers project meg elhalálozott 1-2 éve, pedig azt is vártam nagyon, de legalább van Widelands, OpenRCT, CorsixTH, OpenTTD, freeserf, Return to the Roots és ezek natív futnak Linuxon is, nem kell átlépkedni b*zi windowsba miattuk.
-
-
-
mepet
addikt
En par eve felraktam a commandos BEL-t steamrol. Eloszor is sokszoros sebesseggel futott, le kellett toltenem a "commandos ultimate fix"-et hozza. (Ilyenkor felmerul bennem, hogy ha hackelni kell igyis-ugyis, akkor minek van meg eredetiben...) A grafika mai szemmel is turheto volt, de az iranyitas nagyon idejemult, szornyu volt a Shadow Tactics utan, orak utan is tobbszor hibaztam emiatt. Aztan ugyanaz tortent, mint anno gyerekkoromban: eljutottam a sivatagos palyaig, de azt mar nem tudtam teljesiteni.
(Tudom, anno a vegigjatszast olvasgattuk, most meg youtube videokat kellene nezegetni hozza, de en ezt nem komalom, ha magamtol nem tudom megoldani, az szerintem mar regen rossz.)
A tobbi reszt fel sem raktam, mert ugy emlekeztem, hogy azok meg nehezebbek, mint az elso resz volt.Felolem aztan a regi reszeket is kiadhatnak ujra, nekem nem kell jobb grafika, csak az a franya iranyitas... Ez nyilvan rendben lesz az ujban, de azert a Shadow Tactics es a Desperados eleg magasra rakta a lecet, kivancsi leszek a stilust megalkoto Commandos uj resze ezt meg tudja-e ugrani.
-
myckey
veterán
Az Fain
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- BMW topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
remélem jó lesz és mihamarabb megjelenik
. Elkezdtem a Commandos 1 kiegészítőjét is hard fokozaton, de az tényleg nehéz
(Tudom, anno a vegigjatszast olvasgattuk, most meg youtube videokat kellene nezegetni hozza, de en ezt nem komalom, ha magamtol nem tudom megoldani, az szerintem mar regen rossz.)