Hirdetés
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- One mobilszolgáltatások
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
napos2600
tag
essze: otthon 106080-as flat belinea-m van es meg vavgyok vele elegedve (megjegyzem hogy nagykerben kaptam 1 olyan moncsit aminek meg volt zuzva az alja es bekapcsolas utan mar nem lehetett kikapcsolni de a nagyker keszseggel segitett megjohogyna!
) kicsit fura 1 monitor (igaz mas 19''-ost sosem neztem 2 percnel tovabb) hogy folyamatosan allitja a sarkait a kepnek...
1600x1200 ban hasznalom foleg grafikara. 75Hz szal eleg korrekt a dolog, a ket csik ami meg tartja a maszkot megszokhato abszolut (mar 1 eves lesz lassan)
cegnek vittunk ki 17''-os belinea-t nahh azzal telleg volt baj de javitottak/csereltek mar nem emlexem...
dragalatos ocsikemnek van mar 3-4 eve 15''-os belinea-ja a neha elojovo sipolason kivul mas baja nincs a kepe mint az uje
masik ket ismerosnek (106095, 1060valamennyi) nem sik kepcsoves 19''os van es szinten semmi panasz csak apro dolgok amelydek elsore szokatlanok de nem igazi hibanak tudhatoak be.
OFF
daewoo-t viszont soha tobbe...
igaz meg muxik de homalyos (tipushiba 518B, 518X)...
sajnos ilyennel munkahelyen is talakozom nem is keveset
ON
en a belinea-ra szavazok!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SUSE Linux
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile (ARPG)
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 1 év gar
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) kicsit fura 1 monitor (igaz mas 19''-ost sosem neztem 2 percnel tovabb) hogy folyamatosan allitja a sarkait a kepnek...