- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lauro
tag
Jól van Viki nyugi!!!!!Nem akartam rosszat senkinek,csak egy ötlet volt.
Egyébként a faiskola szerintem egy jó ötlet.Fel kell venni a kapcsolatot néhány építkezési vállalkozóval és az új vagy felújított házak kertjeivel lehetne foglalkozni.Egyik ismerősöm elég szépen megél ebből.Nem kell hatalmas induló töke hozzá viszont egy jó nagy udvarra szükség lesz. -
Vangelis
félisten
További infókat tényleg sziesen fogadok még
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Lauro
tag
* Moderálva
Te sem gondolhatod komolyan, hogy ide ilyet beírhatsz! Legközelebb repülsz!
Viktor77 -
Vangelis
félisten
Sulinetes dolog hogyan néz ki most?!
[Szerkesztve]Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
jagada
addikt
-
Vangelis
félisten
-
jagada
addikt
válasz Vangelis #179 üzenetére
nem tom, nem vagyok benne a körben, de ez valahogy úgy műxik, hogy minden nap fölveszik a rendelést a pesti nagykerbe, reggel megpakolják a futárt, az körbemegy a régióban és teríti a cuccost. Gondolom valami szolgáltatói szerződés alapján, és nem hiszem, hogy sokat kérnének. Az eladó viszont megússza, hogy a lóvé benne álljon a holmikba és raktár sem kell. Csak azt veszi amire igény van, és elég egy kis sufni 1-2 eladóval akik a telcsit kapkodják, meg kiszolgálnak.
Egyébként sose tesznek rá az eladók szállítási költséget, viszont sokkal nagyobb így a választék.....Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Vangelis
félisten
Persze igazad van de itt környéken sincs misrtál, föleg katakógusok nem.
tesco van de szerintem sokan rájöttek hogy nem jó pestre küldözgetni a garis gépeket
Persze szoplgálatáson is gondlkodunk, csak indulnánk már el.:
Minden ötletet sziovesen fogadok.Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Notes
senior tag
válasz Vangelis #161 üzenetére
Pontosan mit szeretnétek csinálni. Mert ''csak bolt''-ból nagyon nehéz megélni, pláne ha most tanulgatjátok hogy is működik ez az egész. A 80K-s teszkó-konfigok korában amikor minden postaládában ott lóg a jól befűszerezett mistral-catalogue nem könnyű elindulni. Ha nagy raktárkészletet tartasz fenn (jókora induló befektetés ugye) akkor könnyen a nyakadon marad és belebux. Ha rendelésre hozod a cuccokat nincs kockázat, de a vevő is inkább elmegy a nagy cégekhez akiknél készleten van a cucc.
Kitörési pontok:
Szolgáltatás, szolgáltatá, szolgáltatás...
Helyi cégeknél, ha van kapcsolat, általánydíjas karbantartói szerződést kötni (így némi hardvert/szoftvert is el lehet passzolni időközönként).
Vírusirtás, honlapkészítés, VHS archiválás, tonertöltés stb.
Hajrá!Romanes eunt domus!
-
jagada
addikt
válasz Vangelis #159 üzenetére
Egy vállakozás életében a kezdet meghatározó.
Jó reklám, segítőkész kiszolgálás, mindent a vevőért (seggkinyalás)..
Ha beindul lehet alkalmazott is felvenni.
De arra számíts, hogy ez nem 1-2 nap míg beindul, idő kell neki, hogy megismerjék, és addig inkább veszteséges lesz minthogy hasznot termeljen..
Ezért kell nagyon komolyan venni az első beszédülő vevőket is..
Nagyon nehéz megalapozni a jó hínevet, viszont nagyon könnyű elveszíteni azt..Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
-
Notes
senior tag
''amikor lesz időnk''
Szerinted egy ilyen ''boltot'' ki vesz majd komolyan, a haverjaid? Egyébként ha kereskedelmi tevékenységet akarsz folytatni ahhoz legalább egy boltvezetői ''végzettség'' kell, ha jól tudom, különben nem kapod meg a zengedélyt.Romanes eunt domus!
-
Mescow
csendes tag
A múltkor is gépet akartam venni és pont előttem zárt be a mazdaszalon
Szakadna rád a buditető!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest