- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
jaaa, hogy boltot fikazni lehet, de boltot fikazo egyent megcsak a szankra se vegyunk?
''Mellesleg kiderült, hogy nincs rossz véleménnyel az Aqua-ról, csak félt, hogy munkadíjat számolnak fel neki, max nem vagy tisztában a szlenggel, én egyből levágtam miről volt szó.'' - akkor miert nem irja azt, hogy nem fog fizetni erte, mert nem hajlando, oszt' kesz?
p.s.: egy errejaro moderator legyen szives takaritson kicsit, imho az erintettek nem fognak megharagudni erte
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
epp a minap beszelgettem egyik haverommal, aki epp hasonlo bal***sagot kovetett el hutescsere kozben (megszaladt a kezeben a furo)
neki szerencseje volt, a miskolci infobox-ban meg tudtak neki csinalni a kartyat (r9700pro) - athidaltak az elvagott vezetekeket - esetleg Te 9is megprobalkozhatsz hasonloval, ha nem akarod szervizbe vinni
Grafi, Protko: imho igaza van, es (itt) a stilusa is boven elviselheto meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest