Hirdetés
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Mi van má itt, kiosszam a gyógyszereket?
Tuningolni kell!
Meg úgy fest nekem ramokat cserélnem, mert a gyári órajelről nem nagyon akar elmozdulni a retya!Szerk: nah vigyééééétek azt a nyóóccezret!
Nekem nem kell, vagyis, de, jah nem, de igen! -
juliabrilke
veterán
Megy ez!
Na megyek és legyőzöm az éhség szörnyet! Nagyon csúnyán vicsorog rám!
Devid! Most látom, hogy közeledik a 8000. hozzászólás. Lassan készülődhetsz!
-
juliabrilke
veterán
válasz
moha bácsi #7994 üzenetére
Na látod. Nekem is HP a közepes gép (asus gyártotta HP alaplap van benne, mobil ramokkal és procival. ) Szép, csendes és hűvös is. Egy chipset hűtő van a procin. (persze a 7900GS mellette voltmoddolt.
)
Na látod, hogy nem kell nektek a tuning. Ismételgessétek szépen egymás után sokszor: Kibírom, hogy nem tuningolom agyon a gépemet!
-
juliabrilke
veterán
válasz
moha bácsi #7991 üzenetére
Azt sosem mondtam, hogy a nagy gép nincs tuningolva.
De pont annyira, amennyire kell. 1600x1200-ban tudok max. játszani, de legtöbbször egyel alacsonyabb felbontást használok. Arra meg bőven elég.
Meg ügye az áram számla se mellékes... -
juliabrilke
veterán
válasz
moha bácsi #7989 üzenetére
Mi lenne veletek egy antituning HP géppel.
Mindig csak az a fránya tuningolás, túlhajtás. Nincs az az Isten, hogy én naphosszat Orthost, meg hasonlókat futtassak a gépemen csak úgy. -
Devid_81
félisten
válasz
juliabrilke #7988 üzenetére
Az milyen?Soha nem is hallottam olyanról!
-
Devid_81
félisten
válasz
moha bácsi #7984 üzenetére
Nah ez az kolléga!
Nekem elég vóna a 640kb mindenreAmúgy tutter kompatibilitás gondom van, a ramok azok jók 100% tesztelve volta DS4 lapba 1125 ön mentek hiba nélkül.
Az a gond, hogy ha nem szinkronba tolod a ramokat a procival akkor rettenetes eléréseket produkál
Próbáltam 400as FSB-n a cpu-t, stabil(nak tűnik) a ramok a hivatalos 2.1 mellett 800 on mentek 4-4-4-12 be...5-5-5-15 be kb 300mb/sec-cel voltak lassabbak, tehát csak ismételni tudom, amit eddig is tudtunk, a ramoknak az órajel számít az időzítés már csak pici finomítás.
Nah de akkor 400as FSB mellett hajtsuk a ramokat 1000-en 5-5-5-15 be...hmm annyit tud mint 800 ba 4-4-4-12 nél....1200...5-6-6-21 be megy éppen csak akkor meg már 2.26 kell nekik...füst szagú a cucc
Sehogysé nem jóóóó
Lehet nem kéne tuningoljak? -
juliabrilke
veterán
válasz
moha bácsi #7984 üzenetére
Nekem a Gigabyte GA-P35C-DS3R lapomban szépen mentek a Geil Black dargon ramok és most sincs probléma a 2x giga 800-as ramokkal.
Kingmaxról jó dolgokat és rémhíreket is hallottam már. Egyébként a negatív dolgok mindig a giga lapoknál fordult elő. Gondolom véletlen. -
gefffry
aktív tag
válasz
juliabrilke #7978 üzenetére
igaz, csak ez 2 hónappal ezelőtti....
az utánalevő be van fizetve, de az vhogy kimaradt.na megyek, majd vmikor leszek még.
üdv mindenkinek.
gefffry
-
Devid_81
félisten
válasz
juliabrilke #7979 üzenetére
Hehe!
Némelyikről nem is tudom, hogy pontosan mi is lehet...fiú...lány....vagy valami új faj?Közben jókat mókázok a gépemmel, úgy fest nem lesz kompatibilis a Corsair ramokkal a Giga EP35 kb...sokadik bios, sokadik beállítás és sokadik fagyás, kékhalál.
Pedig a múltkor már úgy csinált, mint akinek minden faxa....de megmakacsolta magát a retekAmi fura hogy jelenleg 7x515 ön megy a cpu és nem kér enni az FSB, ha meg adok neki akkor +0.2 nál instabillá válik, 0.3 nál be sem indul....viszont az MCH val elértem a bűvös +0.3voltos álomhatárt amitől félek, minek ennyi a lapnak....
De egyszerűen nem vágom mi van, ráment az egész hetem, a notival melózok az asztalin meg megy egész nap az orthos vagy a prime....
Szerk: moha bácsi: wáháááhááá, röttenet mind!
-
Devid_81
félisten
válasz
juliabrilke #7974 üzenetére
Wáháháááá!
Igazi gyönyörűségek mind! -
gefffry
aktív tag
válasz
juliabrilke #7975 üzenetére
annyi történt, h egy számla nem lett befizetve, viszont majd csak 12.05.-én fogom tudni befizetni.
sajna olyan sűrűn nem járok net-caféba, főleg nem este...
-
gefffry
aktív tag
Jó Napot mindenkinek!
Sajnos jelenleg csak net-caféból tudok netezni, úgyhogy nem nagyon fogok jelentkezni.
Net hiányában marad az Új E4300-as procim és a Giga EP35-DS3L lapom összehangolása.
Ha valakinek vmi égető kérdése lenne, telefono utolér, illetve személyesen találkozhat velem.Üdv Mindenkinek, kb. 2 hét múlva jelkezem...
Gefffry
-
Devid_81
félisten
Találtam pár apróságot nektek!
-
Devid_81
félisten
Reggelt mindenki!
-
Dani_kp
addikt
Szebb jó reggelt mindenkinek!
Nagyon hideg van kint....de végre péntek van
. Alig várom hogy haza jöjjek a suliból
.
-
Dani_kp
addikt
válasz
juliabrilke #7964 üzenetére
Jó éjt mindenkinek.
Én is elteszem magam holnapra......végre péntek lesz este meg remélhetőleg lesz egy jó kis cod4 party
.
juliabrilke: milyen kvótát?
-
juliabrilke
veterán
Joccakát mindenkinek!
Mérges vagyok rátok, mert a mai kvótát nem teljesítettétek!
-
juliabrilke
veterán
Este COD srácok? Gefffry merre van? Megint nem lesz party?
-
Dani_kp
addikt
válasz
juliabrilke #7957 üzenetére
Nekem is akadt pár helyen lehet azért mert full beállításon (talán élsimítás és szűrő nincs benyomva, de nem mélyültem el benne) 1680*1050-en gamelek és nem egy bika gépem van. Meg a legelső verison-hoz való indítófájlja nem volt jó
vagyis mikor a felnit autoscuplit-olta akkor lefagyott a game, de szerencsére lehet hozzá "venni" másik indító fájlt amit a játék mappájába kell bemásolni
és ez által nem kell drága pénzért megvenni az új versiont.
szerk.: lassan 8000 hsz
...vajon meg lesz még ma?
-
juliabrilke
veterán
válasz
moha bácsi #7952 üzenetére
Nevetnék rajta, de sajnos én is találkoztam már ilyennel. A volt kollégám hátraesett a széken, úgy meglepődött. A vicc az, hogy a tulajdonost egyáltalán nem lepte meg.
-
Dani_kp
addikt
válasz
moha bácsi #7955 üzenetére
Hali!
Ja ja én is netről vettem meg, de azért annyit nem ért amennyibe került
...
Legalább a zenék jók benne...vagyis van benne jó is... -
Dani_kp
addikt
válasz
moha bácsi #7948 üzenetére
Jó estét all!
Muhahahhaaaa omg
szerk.: nah ki játszik az új NFS-el?
-
Devid_81
félisten
válasz
moha bácsi #7949 üzenetére
wáháhhááá itt is vannak azért geb@szok!
"1x1,70 proci"
Itt gondolom a súlyra értette az ügyfél!"2x VGA 64 MB intel+Geforce Fx 5500 nvdia 256MB 1 garancia"
"2x 3D gyorsító"
Itt már elgondolkodtam....ez most vagy csak simán 2x3d=6D vagy az integráltat drótozta össze az FX-el és kapott egy 320Mb-os valamit -
Devid_81
félisten
válasz
moha bácsi #7946 üzenetére
Hehe!
-
Devid_81
félisten
Nvidia tulajok!
Kijött a a180 as driverNekem a béta verziós eddig tökéletesen ment, a fullosat nem próbáltam, de gondolom megy
Szerk: juliabrilke: áááh nem, amúgy csak a szám jár! Nem lennék én se nőgyógyász az tutter....fúúú mik lehetnek ott...az embernek egy életre elmegy a kedve....
-
Devid_81
félisten
válasz
moha bácsi #7939 üzenetére
Ez elgondolkodtató!
Erősen cenzúráznám a belépőket!
Aki próbálkozik, mert épp nem esik bele a az optimális minősége, azt azonnal banolnám!
A brindzásokat meg kotorja meg Hilti -
juliabrilke
veterán
válasz
moha bácsi #7939 üzenetére
Igen, pont ezt akartam mondani! Inkább ott az idősebb korosztály képviseltetné magát.
Szép lenne, főleg ha beosztanak valami nemibeteg gondozóba.
Egy biztos, én nőgyógyász nem szívesen lennék.
-
Devid_81
félisten
válasz
moha bácsi #7937 üzenetére
Hááát, szokott olyat, de este 20:00 tól mindig pihizek...úgy éjfélig, vagy hajnal 1ig játszunk cimbikkel
De olyankor kikapcsolom a monitort, hogy ne bántsa a szemeimetAmúgy valóban szomorú, tulajdonképpen ez egy szükséges plusz, inkább lennék nőgyógyász...
-
Devid_81
félisten
válasz
juliabrilke #7935 üzenetére
moha bácsi & juliabrilke
Jáhá!
Ez van amikor az ember napi több száz vagy akár néhány ezer website-ot meglátogat, sok érdekes dolgot talál -
Devid_81
félisten
Kiejtési gyakorlatok angolul tanulóknak:
(Vadkender) - What can there
(Hol van a WC?) - Hole one a wait say?
(Van két libám) - One Kate Lee bumm
(Alkatrész) - All cut race
(Hátsórész) - Hot show race
(Kicsengetnek) - Kitchen get neck
(Nyuszi van apród?) - New see one up road?
(Van hatvankét kecském) - One hut one Kate catch came
(Határozószó) - Hut are row Zoe saw
(Hány varjú van a vetésen?) - How war you on avatation?
(Szánkó) - Sun cow
(Disznóól) - This no all
(Két nomád tacskó van a bokron túl.) - Kate no mud touch cowone a bock Ron tool.
(Bírlak!) - Beer lack!
(Szól anyu!) - Soul a new!
(Tapéta.) - Tap eat a.
(Fogpiszkáló.) - Fog peace call low.
(Tépett varjú van a fán.) - Tape at war you one a fun -
juliabrilke
veterán
válasz
Undoroid #7928 üzenetére
Hát igen. A falon és tereptárgyakon átmenés egy "kicsit" engem is zavar. Főleg amikor a föld alól lő valahonnan a kis mocsok.
Alap pályákon viszont az akna szép számmal felrobbant nekem. Legtöbbször a lépcsőre tettem, hogy ne tudjanak annyira meglepni a botok. Általában működött is.Gefffry jelentkezz! Ping Gefffry!
-
Devid_81
félisten
válasz
littlelion21 #7930 üzenetére
Jó reggelt jó reggelt everybody!
Üdv a csapatban ismét kolléga!
Hogy az a géped?E5200 mennyire bírja a gyűrődést? -
Undoroid
őstag
Jó éjt!
Üdv: Undoroid
-
Undoroid
őstag
válasz
littlelion21 #7926 üzenetére
Szia!
Végre közöttünk!
************************************************************************************************************
Juliabrilke! Sajnos a mai buli (is) elmaradt...
Addig hívj egy kéményseprőt,hogy nehogy elduguljon a játékszered!
A képen egy BUG-ban csücsültem és úgy készítettem a képet,mert érdekelt,hogy hogyan tudják kicselezni a letett bombákat?! Többször elsétáltak a kirakott aknák előtt és semmi nem történt!
...de amikor belelőttem!Öröm volt nézni,ahogyan mindannyian szétrepültek a robbanástól!
Ezidáig összesen egyszer robbant fel az akna akkor,amikor bot volt a közelében! ...valahogy belelőtt az egyik bot és felrobbant vele együtt!
Amúgy látta már valaki,hogy hogyan sétálnak át a tereptárgyakon/járműveken/épületek falain(!!!) a nyavalyások?
************************************************************************************************************
Gefffry! Jelentkezz!Elvonási tünetek jelentkeztek már két Fórumtársadnál!
-
juliabrilke
veterán
Joccakát mindenkinek! Úgy látom, hogy ma nem tudom fejleszteni a kályhacső tudásomat.
-
littlelion21
addikt
válasz
littlelion21 #7924 üzenetére
Jellemző...
Végre újra itt vagyok és mindenki eltűnik... -
juliabrilke
veterán
válasz
Undoroid #7923 üzenetére
Mázlijuk volt csak. Ügyesen mentek kötelékben, szorosan egymás mellett.
Másik szerveren nekem haltak már meg az aknától a botok.II. számú kályhacsöves terrorista elhárító osztagba felvétel? Átgondolom.
Azért múltkor az ellenséges airstrike után szépen leszedte a csapat a helikoptert elég rövid idő alatt.Este majd lesz valami? Gefffry kialudta magát végre?
-
littlelion21
addikt
I'm back!
Saját (tehát nem lopott
) otthoni Tré-nettel.
-
Undoroid
őstag
válasz
juliabrilke #7922 üzenetére
Sziasztok Fórumlakók!
Juliabrilke!
Vajon beszámítja az Én kártyámat és még ráfizetek 5K-t!Talán így az enyém lehet ez a szuper jó,használt VGA!
II. számú kályhacsöves terrorista elhárító osztag-ban nincs tagfelvétel?Szeretnék segítő ólmot és sok-sok tisztító tűzet lőni egy nagy hentelés keretében!
Természetesen,ha Gefffry-kolléga is úgy gondolja!
EZT megnézted?
-
juliabrilke
veterán
Nem értelek titeket! Máshol is ennyiért árulják.
Meg többért is.
-
Devid_81
félisten
válasz
juliabrilke #7919 üzenetére
Ócsóóó!
De látom, szinte a feladás napján elmenekült a PH dzsungelből -
juliabrilke
veterán
Olcsó kis 7950GT-t valaki vesz? Bár a eladó kicsit makacs, de máshol is ennyiért adják.
-
juliabrilke
veterán
Madárcsicsergéses jó reggelt mindenkinek!
Ma se lesz melegünk.
-
Devid_81
félisten
Jó reggelt mindenkinek!
-
Undoroid
őstag
Jó pihenést Mindenkinek!
-
Undoroid
őstag
válasz
juliabrilke #7902 üzenetére
Szia!
Igen!Javaslom,hogy próbálkozz állva,guggolva majd fekve lőni vele!Érdekes dolgot fogsz tapasztalni!Fekve a legpontosabb a találat!
A claymore-t a BOT-os szervereken el kell felejteni!Simán elsétálnak mellette!!!
Nem hiszed? NÉZD meg!
Devid_81! Gratula a biznyákhoz!
Szia Benyadapro !
" II. számú kályhacsöves terrorista elhárító osztag... "
Jól hangzik!
Úgy tűnik,hogy a mai hentelés elmaradt!Voltam a Spanyol szerón lőni,de pocsék volt a ping... 200+ Játszhatatlan volt,futni nem is tudtam...
-
juliabrilke
veterán
II. számú kályhacsöves terrorista elhárító osztag tagja jelentkezem bevetésre!
Akkor mikor indulhat a COD? -
juliabrilke
veterán
Most ugrott be, hogy edzésen leszek 20:30-ig. Ha a létszám kevés lesz, akkor el sem megyek. De ha igen, akkor csak később tudok csatlakozni.
-
Benyadapro
tag
válasz
moha bácsi #7881 üzenetére
jónapoT!
-
Devid_81
félisten
válasz
juliabrilke #7908 üzenetére
Nemtooom hallod, nekem is gyanús volt a dolog!
De sebaj, ment a C&C3 Kane Wrath parti tegnap.
Nem tudom mennyire ismerős nektek, én ált. scrinekkel vagyok, ott olcsón rengeteg egységet lehet létrehozni, persze van még rengeteg jó tulajdonsága, ez csak az egyik.
Volt már 270 létrehozott egységem is, nah oda már kell egy 8 magos gép apukám, hogy szaggatás nélkül belemenj egy csatába -
Devid_81
félisten
Felraktam ma reggel egy 9800Pro-t
Már a sokadik vevőt kell elhajtanom!
Mi a rák van ma?Vinnének mindent amit csak látnak
-
Devid_81
félisten
válasz
juliabrilke #7905 üzenetére
Nemtom
Tegnap a pesti cimbim is frissítette és neki kiírta, hogy hátralevő idő huszonakárhány óra
Sztem a punki server volt agyon gyötörve.De a Gefffryféle szerverről miért nem jött le egy bit sem? Nem tudtam a pezbotot se szedni.
Nemhogy még egy új pályát....pfff meg se mertem volna próbálni -
juliabrilke
veterán
-
Devid_81
félisten
Jóóó reggelt vijetnááám!
Hejhó CoD4 gémerek, első körben a Punk Busterem 38 valós percig frissült tegnap...
Azon kívül a pezbot frissítések pl egy bitet meg nem mozdultak 30 perc alatt....
Ilyenkor mi a stájsz? -
public73
senior tag
aloha!
gefffry:
hogy üzemel a samu vinyó?
ha minden igaz, akkor jön egy asus p5k, e6400-as társaságában!!!
@3500 kötelező feladat lesz!
na megyek murtyizni (dógózóba) egy kicsit.... -
Undoroid
őstag
Jó éjt!
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Politikai mémek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Philips LCD és LED TV-k
- Tesla topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest