Új hozzászólás Aktív témák
-
formax
tag
A technikai paraméterekben azt kaptam, amit vártam, sőt még többet is a zafír üveggel, a fejlesztések olyanok, amik miatt frissítenék a 965-ről. Egyik sem létkérdés, de egy 2 éves óra hamar 3 éves lesz, és ezek az órák nem szépen öregszenek, így már érdemes lecserélni a még szinte új és hibátlan órát is. Egyértelmű, hogy a Fenix 8-nál többet nem lehet beletenni, és a jövőre is gondolniuk kell, 2 év múlvára is kell hagyni valami fejlődésnek teret.
A gondom a kinézettel van: amolyan semmilyen, semleges, uniszex forma: a neten nap mint nap jönnek a fillére kínai okosórák, amik sem tudásban, sem minőségben nem adják ezt, de baromi jól néznek ki, nem értem, miért nem tud a Garmin valami bátrabb formát adni a Forerunnernek és a Fenixnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged