- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Öreg 00
újonc
Na de komolyan volt valaki aki olyan aki rootolt már ilyen készüléket ????? mert ha volt miért nem írja le értelmesen az egészet jelezném nekem meg lett oldva a problémám ha valakinek kell írjon a gmailra ...
-
Öreg 00
újonc
Nagyon ,,köszönöm" a hozzá szólásokat ennyire ne tolongjatok a segítséggel alig tudom kapkodni a fejemet a sok infóra de akkor mire is van ez az oldal?
-
Öreg 00
újonc
Én egyszer le húztam egy 303megás zip meg egy 8 megás rar filet a Beex-ék től ha ez kellene hogy juttassam el ?
-
Öreg 00
újonc
De olyan szinten hogy téglásítani se lehet mert megszakítja a telepítést kingo-srs one click hatástalan amit tettek az s 4minimre az se hatotta meg. Hogy lehetne meg rootolni akkor vagy van e olyan progi mint a titanium ami a játékot azon az állapotba menti ahol abba hagytam és nem kell root hozzá.
-
Öreg 00
újonc
Valaki segítsen az én beex minibee-m nem szed semmi rootot ilyenkor mi van????
-
Öreg 00
újonc
Nekem is van egy ilyen készülékem próbáltuk ezt az srs rotolást nekünk nem sikerült lenne még valami megoldás amivel ki lehetne rootolni samsung s4mini root nem lenne jó hozzá mert az megy már .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Trollok komolyan
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RAM topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged