- iPhone topik
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
papaló
újonc
válasz
#35723520 #39 üzenetére
köszönöm, de mit kezdjek egy kínai nyelvű, maláj és egyéb ázsiai adókkal telezsúfolt app-al!
én a magyar adókat kérdeztem, ezért írtam példának a Kossuth, Petőfi, Sírius, stb adókat a megjelölt lapról, mert ezeket szeretném online hallgatni. A kérdésem továbbra is az, hogy ezzel a készülékkel egyáltalán lehet-e ezeket az adókat online hallgatni valós időben ?
üdv: papaló -
papaló
újonc
Sziasztok !
segítséget kérek: minibee 3g-vel szeretnék online rádiót hallgatni www. popularis.hu-n, Kossuth, Petőfi, Sirius, stb, de nem tudok. Ahol én lakom, nem jó a vétel, ezért szeretném így megoldani.Ha az oldalon kiválasztok egy adót, elindul a kapcsolás, de nem szólal meg az adó, be sem tölti.
Samsung galaxy S4 minim- van, ugyanaz az op. rendszer, azon problémamentesen tudom ezeket az adókat hallgatni. Mi lehet a megoldás ?
kösz: papaló
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest