Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz MiklosSaS #94590 üzenetére
Meg van csinálva a napom: Ígéretes VR hátizsákot hoz az Alienware
Megy az ember az úton, nem látja, és hallja, hogy jön a busz, ezért kimegy elé. Egy idiótával kevesebb.
Jó dolog lehet ez a hátizsákos VR, amíg az emberek tudják, hogy hogyan kell kezelni. -
DR|FTK|NG
veterán
Reggelt.
-
DR|FTK|NG
veterán
Az Nvidia CUDA-t hogyan ejtik? Cuda? Kuda? Kjuda?
caindwan
Köszönöm, hamarosan megyek aludni.[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
Három Radeon VGA érkezik a hónap végén(RX 480, RX 470, RX 460)
MrM94(#94386)
Minden csak viszonyítás kérdése. Hozzád képest én se vagyok lusta. -
DR|FTK|NG
veterán
válasz inspiroyhome #94289 üzenetére
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #93948 üzenetére
Cinebench R15-ben mennyi pontot kap?
Nekem van egy E5300-am a "Retro" PC-ben, 2,6GHz-ről 3,47GHz-re húztam(~266MHz FSB/BCLK), 1,2625V-on megy most, 1,25V-on is stabil IBT-ben. Menne többet is, hétvégén megpróbálom a 4GHz-et. Habár a CPU "hűtő" szerintem meg szeretné enni a procit, most süti.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #93825 üzenetére
Melyik Emma?
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #93752 üzenetére
Az csak az i5 2500k óta elérhető.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #93750 üzenetére
Codegen-től mást nem érdemes várni. Ez szép 12,5%-kal túllépte(vagy alullépte ) a szabványt.
Ajtótámasznak se jó, mert randa, és a puhafa ajtókban kárt tehetnek a sarkai, ha hozzá van nyomva erősebben. -
DR|FTK|NG
veterán
válasz MiklosSaS #93716 üzenetére
Gépet szerelek még mindig. Azt a "retro" "vackot". Sokszor közbejön valami, most például az, hogy nincsen kedvem kiszedni a másik géptől a monitort(perpillanat nincsen itthon használaton kívüli monitor, az a gép, ahol van a monitor, pedig szinte minden nap van használva).
A CPU és a CPU hűtő(valami alumínium magos) polírozása hány °C javulást hozhat?[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #93602 üzenetére
Itt van a támogatott prociknak a listája: [link]
Valami HT-s 3+GHz-es P4-re megérheti, persze, ha bagóért lenne, és lehetne hűteni, és ellátni árammal.
-
DR|FTK|NG
veterán
TTomax
Én is köszöntelek A Topikban. -
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #93576 üzenetére
72W+105W+9,6W+10W az mióta 300W?
Venti nélkül nem nagyon, azzal talán, de egyáltalán nem biztos. Amúgy mit hajtanál ezzel?
-
DR|FTK|NG
veterán
Csak azért írtam, mert pár napja nem írtam ide, és hogy tudjátok, hogy miért(ha érdekel).
Régi hardverekkel nehéz az élet, már 2 napja szenvedek. Habár szerintem ez a kellemetlenségekkel együtt is meg lenne egy nap alatt, ha egy huzamban is csinálhatnák, nem csak délutánonként.
-
DR|FTK|NG
veterán
Napot.
Gépet szerelek, nincsen sok szabadidőm másra mostanában.
-
DR|FTK|NG
veterán
Sziasztok.
A Windows 10 gyorsabb-e a gyengébb gépeken(pl C2D ~2,6GHz), mint a 8.1?
-
DR|FTK|NG
veterán
Intel GMA 950-nel mi a helyzet?
Szerk.: Találtam rá megoldást. A dominancia jeléből meg kell szórni húsz nap huszonhárom órás tizenkilenc perces tizennégy másodperces és ötszáshuszonhét miliszekundumos sárga színű pingvin guanóval, amit azelőtt 600°C-on folyékonyra olvasztottunk. Miután kifejeztük felsőbbrendűségünket, este el kell vinni sétálni a tengerpartra, majd a már megszáradt guanót meg kéne fűszerezni a tenger sójával.
Ha GTX 660-am van(már nézegetem az utódot, Polaris vagy Pacal - Shadowplay miatt, ha nem találok(ha végre keresném) jó videórögzítő programot árnyékidő szerűséggel - lesz ), akkor mit kell csinálnom?
[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz #Morcosmedve #93310 üzenetére
Köszönöm. Az természetes.
nagynorbiman
Emlékszek még rá, durva volt.
A többivel sok sikert.[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
Kéne segítség.
A Far Cry 2 valamiért nincsen nálam teljes képernyős módban, és nem tudom visszaállítani(még az újraindítás sem segített). Hogyan tudnám visszaállítani? -
DR|FTK|NG
veterán
Ez mi?
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Lacielvtárs #93166 üzenetére
Boldog születésnapot a lányodnak.
-
DR|FTK|NG
veterán
És a felárnyi pénzből lehet venni aftermarket hűtőt, vagy használtan ennyiből csak gettós folyadékhűtést.
Gyuri27
Két lehetőség van:
-A - Próbálkozó szellemű az ember, de akkor nem vinnyog a hangja miatt.
-B - Járt utat nem hagyja el a járatlanért, ezért vár a tesztekre és a felhasználói tapasztalatokra. Ekkor valamennyire elnézhetjük neki, hogy visong.[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
GTX 1080 FE zaj problémák
Nekem a 2000-3000RPM-ről az autók motorjai jutnak eszembe, nem a videókártyám ventijének/ventijeinek a sebessége. -
DR|FTK|NG
veterán
Köszönöm. Néha sikerül az ilyen.
Játszadoztam most BF4-ben a test range-en(lőtér), ott árnyékidővel volt 90 FPS-em(ég felé nézve 130 FPS), anélkül 110, illetve 170(szintúgy ég felé nézve ). Amúgy máskor nincsen ennyire nagy különbség, csak ~5% - ha nem tévedek, és jól emlékszek.
Nekem hasonló beállításokkal(csak az MSAA ki van kapcsolva) van hasonló FPS-em, hasonló VGA-val. Pl Golmud Railway-en néha van 90 is.Feltöltöttem Google Drive-ra a videókat(~200-220MB a kettő): [link]/L]
hpeter10
Biztos voltam, hogy a Madrid fog győzni.Reggelt.
[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
Mégse lesz fent mind a kettő YT-on, eléggé elvesz a minőségből.
1 percnyi Barrett M82A3 CQB Paracel Storm-on(azt hittem eleinte, hogy két lövés mellkasba, a BF4-es rögzített géppuskásból kiindulva, meg biztosra kell menni ) -
DR|FTK|NG
veterán
Hallottam AMD-ék Shadowplay-szerű megoldásáról, de csak keveset, és azt is csak akkor, amikor megjelent.
Minőségileg rendben van, énnekem a Shadowplay így van: 1080p(pontosság kedvéért: in-game, de 1080p-ben játszok), 30 FPS(néha 60-nal veszek, amikor lusta vagyok egyéni beállításokat alkalmazni, ha azelőtt fel kellett venni valamit más beállításokkal ), 15 Mbps, így egy perc ~105-110MB, és nézhető minőségű.
Én a Shadowplay-ből az árnyékidőt szeretem a legjobban, Én ezt egy percre állítottam be. Engem leginkább ennek a hiánya zavarna.Ha akarod, akkor feltölthetek Youtube-ra egy, vagy kettő(egyik 30FPS-es, a másik 60FPS-es lenne - Én megérzem köztük a különbséget, a 60FPS) így készült videót.
Lehet, hogy csak holnap tudok adni hozzájuk linket, mert fel kéne egy második/harmadik videót is töltenem(olyan csalót láttam CS:GO-ban, hogy én is alig hiszek el ).
miklosss2012
Nekem ez a Vapor-X tetszik igazán, de kék NYÁK-kal sem randa(hátlappal )
(HD 7770/R7 250X)Amúgy - ha szabad tudnom - mennyiért ment el a két R9 290X?
[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Malibutomi #93042 üzenetére
Ref R9 290X+rosszul szellőző ház effektus.
Szerintem a GTX 1080 SLI-knél a vízhűtés nem lesz ritka.
-
DR|FTK|NG
veterán
Reggelt.
Az lehetséges, hogy a Libre Office nem képes ~ 37000(37k) érték átlagát és maximumát venni?
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #92886 üzenetére
Chompi(BF:Hardline)
otto14(#92887)
Akkor szerencséd volt, vagy még nem telefonáltál szinte térerő nélküli helyről egy öreg, mindenhol(hangszórónál is) kopott telefonnal.[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
Köszönöm, de TS-ből soha többet.
1. Hangminőség borzasztó, a Skype-é is jobb.
2. Lenémultam, pedig én semmit sem állítottam át, a szerver adminja se tudott "visszanémítani", és én is szinte mindent megpróbáltam, ami eszembe jutott. A mikrofon jó volt, CS:GO-ban volt hangom.
3. Jó, ezt nem lehet annyira hibának nevezni: telepítéskor nem hoz létre mappát, mint a legtöbb program, hanem a kiválasztott mappába teszi a fájlokat(mindenféle főkönyvtár létrehozása nélkül)usererror.exe nem érdekel, én beszélgetni akartam, nem állítgatni mindent.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Mahrenburg #92786 üzenetére
Őt ismerem, együtt jártunk óvodába.
Nó` bika, azaz nincs bika
Mindjárt letöltöm.[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #92752 üzenetére
Ez melyik program?
-
DR|FTK|NG
veterán
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #92517 üzenetére
-1,5 órát vagytok már.
CJ4567
Pacsit.
SP4C3
Átlagjúzernek ez iselégsok. -
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #92513 üzenetére
Találkozzunk valahol?
Csak poén, nem tudom, hogy a tanárok mit szólnának ehhez(az ofőm elküldene az igazgatóhoz igazgatóit kérni/venni ).Amúgy a Rábában mit csináltatok?
Ha jól tudom, akkor ott nem lehet paintballozni(mert ott dolgoznak ), csak a régi vagongyárban(ami Rába gyár volt elvileg régebben). Győrt is nagyon "jól" ismerem.[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #92447 üzenetére
Melyik évjáratú?
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Habugi #92224 üzenetére
Egy ilyen (
aberráltelsiklott) világban miért ne? Meg amúgy is a fiókom ünnepel.Ha lenne priuszom, akkor más lenne a megítélésem, igyekszem tisztán tartani magamat.
hackeeeee(#92225)
És közelebb vagy a 11-hez, mint a 10-hez. Amikor regisztráltál, akkor még nem nagyon volt Core 2 Duo, nem volt DX10, és én eléggé kicsi voltam akkor, de már akkor is volt számítógépem... Compaq lapos Intel 486-tal, de sokat nem használtam(akkoriban más számítógépet sem).
CJ4567(#92228)
Így se kaptam egyikből sem PH!-n.[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
Napot.
1 óra és 42 perc híján a PH! fiókom másodszor ünnepelheti meg a születésnaPH!-ját.
Ban és warm nélkül. -
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #91875 üzenetére
Kivéve a legnagyobb állatok.
-
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz hszilard666 #90965 üzenetére
Megesik az ilyen.
Nekem az elmúlt néhány monitorom(túlnyomórészt TN panelesek) nem voltak pixelhibásak(halott pixelesre nem emlékszem). Az utolsó, amin volt, az egy Dell ST2320L(23", FHD, TN panel, 35k volt 5 éve), ami most jelenleg öcsémnél van. Hmm, akar venni egy új monitort, elkérem tőle.
Küldesz róla egy fényképet? Érdekel, hogy hogyan néz ki a valóságban.
Televan
Saját célra megpróbálnám(itthon található alkatrészekből), de nem fűznék hozzá sok reményt.
Milyen pingvint is ettél?Napot.
[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
Mostani on the house akciók(MoHA, BF4-hez Dragon's Teeth, és BF:Hardline-hoz Robbery
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #90763 üzenetére
Ebben is három, nem változtat.
Ismerem ezt a fajtát is, nem szeretem. -
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #90761 üzenetére
Fekvő? 3 megy maximum. Naponta.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #90749 üzenetére
"Az interneten nem minden tartalom igaz." - Petőfi Sándor
Avagy néha meg kell szűrni azt, amit látsz a zinterneten. Főleg engem.[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #90740 üzenetére
Régebben találtam egy videót, azt hiszem, hogy ez az: Picking up girls ( skinny vs muscle ) Social experiment
DiszNóÓl(#90741)
Itt valakinek van tapasztalata a szteroidokkal.Látod, ennyire vagyok bent a témában.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz DiszNóÓl #90738 üzenetére
"Fehérjével semmi baj nincs, csak a szteroidokkal."
Én is így tudom. Néhány ismerősöm tolja a fehérjét, én meg irtózom ettől. Marad a csirkehús és a zabpehely.Ahogyan tudom:
-Fehérje: izom tömegét+méretét változtatja, ettől kigyúrtnak tűnsz, de ehhez edzeni is kell
-szteroid: erősebb leszel(ideig), és elvileg impotens is. -
DR|FTK|NG
veterán
-
DR|FTK|NG
veterán
Napot.
Egy régi, nagyon gyenge (sz)ámítógépbe(Celeron 2,4GHz - Northwood, 1C/1T, 400MHz-es QPB, 128KB L2 -, 2×512MB DDR333, vagy DDR400) kéne életet lehelnem. Eddig ezeket az oprendszereket próbáltam:
-Windows XP Home(magyar): Eredeti MS-os DVD-ről nem bootol, olyat ír ki, hogy hiba a boot közben.
-Lubuntu 14.04 LTS(32 bit): Ez bootol, de használhatatlanul lassú a telepítő közben (is).
Két(három) kitűzés van: legyen ingyenes(úgy, hogy ennyiért is legális), és működjön ezen a vackon. Ezek fényében én a Puppy Linux-ra gondoltam.Meg lehet tenni a fogadásokat, hogy fog-e menni, vagy benzinmeghajtással fog-e égni a füvön.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Lacielvtárs #90373 üzenetére
Próbáld ki.
Ha csak ténfereg ez a HDD, és hozzá szeretnéd kötni a laptopodhoz, akkor vedd meg. -
DR|FTK|NG
veterán
válasz Lacielvtárs #90369 üzenetére
Kompatibilisek oda-vissza, a SATA2 is elég egy ilyen HDD-hez(szerintem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest