- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #96004 üzenetére
Köszönöm!
Még nem volt erőm felbontani a lapot. Van még 1-2 teendő, amit még el kéne rendeznem az FX-el, aztán jöhet a legó.
Véleményem szubjektív...
-
Whysperer
addikt
válasz norbert1998 #95982 üzenetére
Hallod cisnáld úg ymint a Eurotripben--- Mond,hog ylementéla könyvtárban egy jogi ügeyt keresni. 8) aztán menj el 4 napra nyaralni, ha felhív a fönököd mond neki,hogy lent vagy még és keresgéled mert nem találtad meg.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Methionyl
senior tag
-
norbert1998
nagyúr
Hollandiában KÓKUSZ nagyásgú jegek estek
[link]Itt meg a cuki szij részem:
-
Methionyl
senior tag
válasz bandi0000 #96013 üzenetére
Hmm, nem rossz deal de jobbat mondok. Veszel nekem telót, lapot, procit, ramot és még egy sörre is meghívhatsz de csak mert jószívű vagyok. Na?
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Methionyl
senior tag
válasz bandi0000 #96015 üzenetére
Barna sörön kívül jöhet bármi, told a kedvencedet.
Bár most ittam 6 puttonyos tokaji aszút. Nem vagyok nagy boros de ez borzasztóan finom volt.They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Whysperer
addikt
Végre egy jó is C&C feeling 8) [link] Ennél jóbban már csak a Warhammer -t vágom 8)
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
törölt tag
Kinek is van itt xbox one-ja ? vizionnak? vagy nem jól emlékszem ?
-
Whysperer
addikt
[link] PowerColor Devil 8)
A nyomtatott áramköri lap a jelek szerint ugyanúgy hattűs PCI Express tápcsatlakozót alkalmaz, mint a referencia modellek – igaz, a források nyolctűs csatlakozóról beszélnek, de a fotó ezt egyértelműen megcáfolja.
A mnúltkor potn erről besz.
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
Gratulálok nekik!!!! Ez ám a telejsítmény!!!
-
törölt tag
a vga HDMI kimenetén kéne mennie hangnak? azaz most vettem hosszú hdmi-kábelt, rálőttem a nagyplazmára, nem is receg a kép mint az elején ( nem kábelhiba) de hang az nem jön a TV-re. kéne állítanom valamit?
szerk: megvan, lehet választani HDMI vagy nem, de a kettőt egyszerre hogyan lehetne szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz MiklosSaS #96025 üzenetére
Tengerigesznyó kezd lebetegedni, holnap megyünk dokihoz. Egyszer már lebetegedett szegény, azután rendbe jött, ugyan ahhoz az orvoshoz szeretném/szeretnénk elvinni(város egyik legjobb kisállatkórházának tartják tengerimalacokhoz, azt az orvost is).
Illetve(ez most nem fontos), már nem csak a Chrome, hanem az Opera is kezdi nálam beadni az unalmast.
Whysperer(#96026)
Max ~150w-ot fogyaszt játékok alatt, amihez már ajánlott az alaplap PCI-E foglalatából kapott áramot kiegészíteni kettő 6 pin-es, vagy egy 8 pin-es PCI-E áramcsatlakozóval. -
norbert1998
nagyúr
-
Methionyl
senior tag
Olyan szinten fel van púposodva az aksi a telefonomon, hogy lehet brékelni vele legalább nem unatkozom
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
norbert1998
nagyúr
Holnap pedig sütit sütök.
SNSV A9550-et. -
SP4C3
veterán
válasz norbert1998 #96034 üzenetére
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
stratova
veterán
válasz Habugi #95971 üzenetére
Nem vágott be a zöld feszülős naci?
Don, párommal viccelődtünk, hogy a lurkó étkezési szokását ismerve, megfelelő időben (6:20) tudjuk köszönteni születésnapja alkalmából holnap (ma) reggel. 2 gyerekkel tuti nem unatkoztok, mi örültünk hogy az úrfi legalább az étel megérkezéséig szundikált a babakocsiban a vendéglőben s utána még kb 15-20 percig csendesen eljátszott a rongyijával (Hablaty.. Ez a neve egy de Neked legyen min 2 rétegű finom plüss anyagú kendő egyik sarkán plüss állatfigura fejjel).
Szerintem Donnál a Napmak ereje van csak 2 gyerek mellett ideje nincs Nálunk az évfordulós ajándékom az volt hogy vigyáztam egy napot a gyerekre, anya "csak" étkezési időben jelent meg. Azért remélhetőleg sikerül így nyaralás alatt olyan programot összehozni amit a lurkó is jól visel s picit tartalmasabb.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
1,34V @4700MHz - LLC 6.
Asszem ideje aludni.
Véleményem szubjektív...
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó reggelt
hackeeeee: gartula
és milyen érzés, ha viszonyítani akarsz a két platform között?
jah, és lassan érik az adatlap frissítés is[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #96039 üzenetére
4-kor már nem volt hozzá kedvem.
Ez a hangkártya.. Aaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Készvagyok.. Vége..
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #96042 üzenetére
Azt hittem, hogy a Kraken szar.. Konstatáltam, hogy nem, nem az volt szar..
Lényegében nem tudta meghajtani a Realtek..
Asszem fáradt vagyok.. Aludtam ~3 órát..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #96044 üzenetére
Lehet inkább nem kellett volna.. Pakolás, készülődés lesz a mai program, holnap indulás van.
Bitang nagy Respect Hablatyológusnak a helpért!
Véleményem szubjektív...
-
bandi0000
nagyúr
Meghoztátok a kedvem a tuninghoz
Memóriát hogy kell tuningolni azt el tudja valaki magyarázni? Illetve mivel lehet tesztelni?
Xbox One: bandymnc
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz hackeeeee #96045 üzenetére
hát Hablatyologús már csak ilyen segítőkész... anno nekem is majdnem segített, csak türelmetlen vóótam, és ki maradt az életemből a vele történő telefonos távgyógyítás
és végül KeresztApám, vót aki segített nekem, a sötét oldalról
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #96048 üzenetére
Ha lesz idő, ma folytatjuk, és ha így alakul, akkor hozok eredményeket.
@bandi0000: Ott nem, de amilyen beállításaim vannak Nekem az OC-hez.. hozzányúlni nem mertem.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest