- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #32999 üzenetére
A mester mindenHUN megvan
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
ViZion
félisten
válasz BomiBoogie #33000 üzenetére
hűljön rád a házad, csak meghívósan lehet belépni?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Mahrenburgot kéne megkérni, fotosoppoljon egy avatárt.
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz BomiBoogie #33000 üzenetére
Már elvileg Lacielvtars vagyok ott is
az az emailom
fel mint egy fél hordó
már a Misteri megvan de az új/másik miszeteri nincsen"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
ViZion
félisten
válasz BomiBoogie #33005 üzenetére
hmmm...meggondolom még. Most nézem, hogy deus ex acsik 2/3-át nem adta meg, mi a p!csáért? Nem mintha számítana.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz BomiBoogie #33010 üzenetére
egyszer megtaláltam a barát keresőt, most az istennek nem találom
nekem ez kínai, pedig magyar nyelvű az oldal
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Malibutomi
nagyúr
válasz BomiBoogie #32997 üzenetére
Nekem miért lengyelül hadovál a linken a steam?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Malibutomi #33012 üzenetére
Néha szokott amúgy furcsaságokat csinálni, legalábbis a böngészős változata, próbáld törölni a cache-t.
-
CJ4567
nagyúr
válasz BomiBoogie #32997 üzenetére
Felvettelek, rakjál be a csoportba
CJ4567vertendanielWTF? vertendanielként adja ki a CJ4567-t Paydayos maszkom van.[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
ViZion
félisten
válasz BomiBoogie #33010 üzenetére
végigvittem legnehezebben, csak az 1. van meg, a first hack... dúúúva
-
Shokkolo
addikt
Csigusz felveszel engem is?
Szintén ugyanezzel a névvel..."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
CJ4567
nagyúr
Mi van most a Steammal hogy 118-as hiba?
Logó meg egyszerű: AMD FX-re ráírni a topik nevét és kész Persze kalocsai rózsaszín vagy piros betűvel
Most meg lasssúú a Steam.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
ViZion
félisten
válasz BomiBoogie #33017 üzenetére
Te csigusz, én bő 110 kg vagyok, oviban is 7,62-es lőszer volt a jelem... BF-ben supportként is lőszerért kiáltok FOLYAMATOSAN. Szerinted silentbe nyomtam?
RAMBO vagyok ecsém. De van kb. 10 acsi, amit mindenhogy meg kellene kapni... Leszarom, úgyis újra fogom tolni, csak a legnehezebben is túl könnyű, még úgy is, h géppityura gyúrtam, ami az elsőben is cinkes volt, nincs skuló hozzá.
-
ViZion
félisten
válasz CJ4567 #33023 üzenetére
De csak 1-et lehet, nem? Akkor olyat illene, amivel a szakaszt segíted...
BomiBoogie: nálam teljesen vegyes. Ráadásul egyben kijátszom, azaz mentek és töltök... pl. rendőrség meglett lopakodósan, töltés és megcsináltam vesztegetősen is... Helyek kitakarítása után körbenézek, felfedezek, mert az is XP
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ahogy néztelek benneteket, nincs egy játék sem, ami mindenkinek meglenne, tehát amit lehetne coopozni.
Mi az ötlet?
Dead Island, nem tudom, melyik rész?
Left 4 Dead 2? -
CJ4567
nagyúr
válasz BomiBoogie #33028 üzenetére
Nem tudom. Dead Island nincs meg, Team Fortress 2 ingyenes és jó is.
Payday The Heist?
Sniper Elite V2?[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
ViZion
félisten
válasz BomiBoogie #33028 üzenetére
L4D egy kaka szerintem...
Dead Island 1 meg van, riptide nincs meg, ha hozzámvágják akkor köll Majd megveszem valamikor.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Tomko78
őstag
Na letelt az egyhetes szolgálat , végre gép elé kerültem
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
ViZion
félisten
válasz BomiBoogie #33031 üzenetére
...csak mire letöltöm, karácsony lesz
-
ViZion
félisten
válasz BomiBoogie #33034 üzenetére
BF3 inkább?
Microvolts?
Sőt! Urban Terror?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Shokkolo
addikt
válasz #81556480 #33027 üzenetére
Jóvvanna, sorry, MEA CULPA
az V-re gondoltam ,cska közben melóban is zajlik az élet és kibebahott nagy a kavarás.
Igyekszem arra koncentrálni, ha már abból kapok zsetont gamingreAmit itt olvasgatok, az legalábbegy picit "kikapcsol".
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Csak ugye az ingyeneseknél az a para, hogy a legtöbb belül fizetős...
Itt a lista, mik a legnépszerűbben Gőzön.
A TF azért elég jó helyen áll...
-
CJ4567
nagyúr
válasz BomiBoogie #33041 üzenetére
Valami nem nagy kéne, 3,6mb-s nettel(Megabájt nem megabit) lusta vagyok tölteni, pedig gyors
No Sana No Life
-
ViZion
félisten
válasz BomiBoogie #33041 üzenetére
Akkor TF2 marad sztem. FEAR-t toltam anno, elég fura és rövidek a meccsek. Majd eldöntitek, rám picit várni kell, amúgy is melós a hétvége.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz ViZion #33045 üzenetére
Nem konkrétan mára vagy holnapra gondoltam, hanem valami olyasmire, amivel esténként el lehetne pötyögni.
Én ilyen mikrotranzakciós dolgokat nem szeretnék.
Szóval lehet, hogy a TF2 megér egy próbát.
Nekem is csak mobilnetem van.
Bár olvastam egyik nap, hogy az átlagos Telenor előfizető havonta kb. 1 giga adatforgalmat bonyolít. Akkor én nem érem meg nekik.[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #33043 üzenetére
Koszonom! A "finom" inglis ebed utan johet a megerdemelt kavezas...
Van egy olyan erzesem hogy jovo heten banni fogom ezt a ket laza napot.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
CJ4567
nagyúr
válasz BomiBoogie #33047 üzenetére
TF2-ben ha nincs premiumod akkor annyi hogy ritkábban találsz tárgyat, meg nem találhatsz fura tárgyat, és ennyi, egy hétre bérelhetsz az áruházból bármit, de ha egyszer kölcsönzöl valamit akkor azt csak az egy hét lejárta után tudod újra kikölcsönözni vagy pedig egy másikat kikölcsönözni, és achikért lehet kapni fegyvereket, minden kasztnak vannak külön achijai és sima normál achik.
Fontos: sok szerveren van 10-15 percre premium, ilyenkör istencsászár OP mód aktiválódik.
No Sana No Life
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest