Hirdetés
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PitLee
őstag
Az év mechtechnikusa díját nem én fogom elhozni

Mondhatni mindhárom egy kaptafa, AC20 és hozzá a lábakba 4tonna lőszer, ez 20körre elég + 2 jump jet szintén lábakba.
A maradék szabad súlyba páncél, felül full a lábakra meg ami marad.Csatában egy kicsit srégen kell állni, hogy a fegyvert viselő oldal védve legyen, de persze az enemi benne legyen a "legyezőben", a mech-ket is néha cserélni kell a tűzvonalba vagy a másik sértetlennel előrébb menni.
A Centi meg, 2db 15LRM és 1db 10 LRM és hozzájuk 6 tonna lőszer a lábakba, ami 18 körre elég + 2 heat sink a centertorzo-ba.
A páncél, az meg olyan könnyed nyárias
, a "max armor" gombbal, szétosztja magától.Az AC20 nem instant win, a "called shot" kell hozzá,ezzel az elején gyorsan lehet pár "kisebb" 100 páncél vagy ez alatti CT-vel rendelkező mech-et likvidálni, hogy ne legyen olyan nagy a számbeli fölényük.
-
PitLee
őstag
Ami nekem hiányzik az a Eject rendszer egy kapcsolóval működhetne automatán, ideáig egyszer próbáltam ki hogy milyen, de amikor kellene akkor nem tudod használni, mert pont az ellenségnél van a labda. Pedig nagy szitkozódások közepette mikor az összes ellen ráfókuszál és ct-n páncél nuku, kilőhetné magát akkor is ha nem én jövök.
-
PitLee
őstag
(#254) Ry0K3N
Már előrébb vagyok valamivel, Arano néni felkapcsolta a vellanyt a raktárba, csak Shadowguard storyjáról eszembe jutottak a legények, hogy ott mennyit . . . időt eltöltöttem. Így egy csoportkép erejééig összerántottam a vasakat.
(#253) Cifu
Ahogy Shadowguard is írja az LRM mindig lemarad és csak annyit mozog, hogy ideális távon legyen, elől a "keménymag" spotol neki.Valószínűleg nem használom megfelelőképpen a játékot, ez nálam adottság

Mit ahogy az első játéknál a
"Hát te ki vagy?"
Spider ó te vagy a Phokembör mit tudsz, skout ?
"Na erigyé megfele oszt világíjad az ellent!"
előre szaladtam vele egy facsoportba , nem tom, hogy működik ez a scout, biztos álcázza magát és nemfog látszódni, a többiek majd meg hátulról adják az ívet . ..
Hát első körben, két torony meg egy mech úgy megcsapta szegényt, két karja lerepült rögtön alig tudtam élve kimenteni, mondom ez akkor nem így működik, aztán később rájöttem, hogy a kék kör széle (érzékelő határa) a mérvadó,és előre nyomulásnál azt kell figyelni. -
PitLee
őstag
válasz
Shadowguard
üzenetére
"teljesen egy kupacba dobta az ellenfeleket, 5 assault+3 heavy egy völgyben"
Hasonló völgyes pályát már nekem is sikerült bekapnom, középen egy nagyobb dombbal, a túl felén a 8 enemivel.
Egy koponyával volt erősebb mondom megnézem mi osztanak oda lent 200 tonnával zsupsz.
Lépek kettőt "Helló fiúk mizu!?" és már fekszem is, köpni nyelni nem tudtam úgy osztottak, megpróbáltam még egyszer, de megint megfektettek.
Oké lássuk a Cifu féle 600méterest, vasakat átépítem távolsági fegyverekre, majd messziről kiszedegetem őket . . ahh brainstorm . . hát nem, megint elporolták a plépopom.
Oké tactic
vissza 300 métere
a szikláig valahogy egy darabban el kéne jutni, hogy az LRM ne szedjen szét
aztán ha szerencsém van egyesével jönnek, akkor össztűz
valami ütős fegyver összeállítás kéne
és innentől már legenda, mert megszületett a Mesterhármas

3 db 50tonnás 3 AC20-al,és egy 40LRM-es Centi
A tactic bevált, kisebb sérülésekkel sikerült elérni a sziklát, aki elsőnek át jött az, "called shot" CT 2x és már feküdt is végére volt izgalom is amikor már elfogy a morál és még mindig vannak, de sikerült túlélnie mindenkinek.
Ennek örömére -link
-
PitLee
őstag
Van még az is, hogy némelyik bolygón jobb a shoping center, mech fő darabok, +-os fegyók, modulok TTS, Gyro ..stb én a "Cluff's Stand"-ra többször visszalátogattam, mert úgy frissül a kínálat.
-
PitLee
őstag
"Néha szabályosan bántam, hogy nem lehet járműveket is használni. Egy LRM-carrier-ért ölni tudtam volna.
"Ne is mond amikor először futottam össze az SRM-es járgánnyal, láttam ott villog a piros ikonja a domb mögött, de mondom "akar valamit majd ide jön", pár kör után beállított lő távon, na mondom "mit akarsz csíra", (jobb klikk) 1,2,3,4..9,10db SRM6
oké, fiúk baj van ha ez eltüsszenti magát jobbról csak a 2 lábad marad amit vissza tudok vinni 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Robotporszívók
- Windows 10
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
- További aktív témák...
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, a "max armor" gombbal, szétosztja magától.

oké, fiúk baj van ha ez eltüsszenti magát jobbról csak a 2 lábad marad amit vissza tudok vinni