Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
helgi
aktív tag
Nálam a 3025 fut. Kipróbáltam a másik kettőt, a Rogue-t és a 3062-t, de később vissza tettem a 3025-öt. Nekem Ati van egy régebbi driverrel, jól fut, sose dobta ki, vagy fagyott le. Jó lenne, ha írnának hozzá további DLC-ket, sokat hozna a játékon mai viszonylatban is. Ezek szerint hárman használjuk még ezt a kuriózumot?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest