- Google Pixel topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Dobjátok a padlóla, le!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ry0K3N: Én már azt nagy lépésnek tartom hogy kaptunk egy értékelhető battetech játékot vagy 20 év után.
Telhetettlen vagyok, nincs mese...
Shadowguard: A főhős besprintel előre Vigilance-ben (vagy begyalogol, távolságtól függ), hogy minél több ellenfelet lássak vele, aztán utána ha nem muszáj nem is mozog, csak minden körben kivégez egy ellenfelet.
Ez szép és jó, de ez a taktika az Assaultok előtt hogy működött?

Egyébként ha valami OP a játékban, az a Bulwark...
Hiába, 70 rakétányi LRM (2xLRM20+2xLRM15), 7 csomag ammo és pár heat sink mellé nem sok armor fér fel még a Highlanderre sem.
Én javaslom próbáld ki egyszer azt, hogy 4x LRM-15 (ha mind +1 vagy +2 dmg-s, akkor sebzésben sem gáz), 7 tonna lőszer, TTS +1 vagy +2 Acc (Missile), HS és armor. A TTS főleg akkor hasznos, ha light vagy medium Mech-ek előfordulnak.
Egyébként innen hány sztoriküldetés van még hátra? Már csipogott nekem, hogy két csapat kell, de meglesem mire megyek eggyel, nincs kedvem pilótákat szintezni. A biztonság kedvéért azért pár mechet felszerelek tartaléknak.
Ez a végjáték. Ha rendesen felszerelt Mech-jeid vannak, szvsz ugyanazzal a csapattal végig lehet küldeni.
PitLee: Ahogy Shadowguard is írja az LRM mindig lemarad és csak annyit mozog, hogy ideális távon legyen, elől a "keménymag" spotol neki.
Én most megnéztem 450m-el, alakul, így már van némi esély, hogy 270 méterre megközelítsem az ellenfelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- World of Warships
- Peugeot, Citroën topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkCentre NEO 50T G3 "Tartós" Asztali Számítógép Intel Core i7-12700 16/512 DVD
- Samsung A56 5g 8/256gb alza garis
- Weller PU 81 állomás + WSP 80 páka szett + Extrák (Keveset használt!)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- I7-8700 / 16gb ddr4 /Xfx Rx 5700xt/Ssd/Hdd
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
- HP EliteBook 840 G9 12. gen i7, 32GB DDR5, érintőkijelző, prémium üzleti laptop!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- ASUS ROG Destrier Ergo SL400 gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest