- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
engineeeer
tag
Én az overlordon vagyok mindig.Nekem külön paklim van a mapokra mert experten mindhez más más kell.Sztem pvp-zél párat h legyen battle tokened az upgrade-ekhez meg fontosak a charge upgradek is pl nekem 3mas a magma hurlerem és bent vannak hozzá a charge-ok ezért 12őt tudok lerakni annyival bármelyik mapon végigmész gond nélkül.
-
Én nem véletlen vettem meg a teljes játékot (várom még a postást), mivel az ingyenes verzióban eleve csak fele annyi kártyát kapsz meg.
Egyébként olvastál tippeket a játékról? Ez pl. egy egész jó guide, teljes paklik összeállítása mellett még arra is ad tippeket, hogy milyen kártya combókat érdemes használni.
Még ez is egy elég jó guide.
Nem mintha, én profi lennék benne, sőt úgy látom, te sokkal többet játszottál a játékkal.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Trollok komolyan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest